Ute av «Farmen»:

- Jeg kan ikke svømme

To deltakere måtte reise hjem fra gården like ved Hurdal. Nå avslører én av dem en viktig detalj som ikke kom fram på TV.

BARE NESTEN: To deltakere måtte forlate «Farmen»-gården på den første dagen av finaleuka. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Høstens finaleuke av «Farmen» er i gang, og tirsdag måtte de gjenværende deltakerne gjennom to konkurranser. Eller rettere sagt - noen måtte gjennom to konkurranser.

For det hele startet med den velkjente hinderløypa, der de to med best tid gikk videre til gårdskonkurransen og dermed slapp kunnskapskonkurransen, som gikk av stabelen like etter.

De to som imponerte mest i hinderløypa var Daniel Engeli Godø (30) og Simon Tronstad Jacobsen (23), som dermed tok seg enda et skritt nærmere den store finalen.

- Flaut

Heidi Lereng (24), Kåre Gunnar Skaret Bjøringsøy (36), Heidi Persdatter Greiner Haaker (55) og Tonje Frigstad (21) måtte med det gjøre opp seg imellom om de to siste plassene i kunnskapskonkurransen.

Til slutt ble det klart at det var Haaker, enda bedre kjent som «Mama G», og Bjøringsøy, som måtte pakke sekkene sine og reise hjem.

Den siste konkurransen startet med helbom for de alle fire. Ingen av dem svarte nemlig korrekt på hvilket fylke Hurdal kommune tilhørte før kommunesammenslåingen. Riktig svar er Akershus.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.