MULTITALENT: Likestillingskontroversielle Anna Anka er også en ener innen både dans og fitness, forsikret hun Thomas og Harald under torsdagens «Senkveld»-opptak. Foto:Jacques Hvistendahl/Dagbladet
MULTITALENT: Likestillingskontroversielle Anna Anka er også en ener innen både dans og fitness, forsikret hun Thomas og Harald under torsdagens «Senkveld»-opptak. Foto:Jacques Hvistendahl/DagbladetVis mer

- Jeg kan mer enn avsug

Anna Anka (38) er veldig annerledes privat, forsikret hun «Senkveld»-publikummet.

||| - Jeg angrer ingenting. Det jeg har sagt, er blitt brukt til å tegne et mediabilde av hvem jeg er. Privat er jeg annerledes. Jeg må bare ta det med glimt i øyet, sier Anna Anka til Dagbladet etter «Senkveld»- opptakene torsdag kveld.

- Det er utrolig hvor mye oppmerksomhet jeg har fått de seineste månedene. Jeg håper det kan bli et springbrett, som tar karrieren min til nye høyder, legger hun til.

Under torsdagens opptak var også talkshowduoen Thomas og Harald interesserte i reaksjonene den mye omtalte Hollywood-fruen har fått det seineste halvåret.

I TV-serien «Svenske Hollywoodfruer» skapte hun rabalder med uttalelser som «Om mannen din vil at du skal suge ham når han våkner, må du som kone stille opp på det».

Seinere har hun spent bein på tiår med skandinavisk likestillingsarbeid med utspill om at det er kvinnens ansvar å passe på at mannen deres er seksuelt tilfredsstilt, og at kvinner kan skylde seg selv om mannen deres er utro.

Men:

- Jeg kan mer enn avsug. På TV er jeg veldig showbiz og byr på meg selv. Privat er jeg mye mer low key, sa hun til Thomas og Harald.

Fortsatt gift
Også overfor TV2-vertene mente Anka at uttalelsene hennes er tatt ut av sammenheng.

- Jeg ble intervjuet 20 minutter før og 20 minutter etter det mye omtalte TV-klippet. Der og da tenkte jeg ikke at det var en så big deal. Vi lever i 2010, det er et modern society.

Uttalelsene hennes har også skapt store problemer for ekteskapet med Paul Anka.

- Paul likte ikke at jeg plutselig jobbet 24 timer i døgnet. Da kunne jeg ikke lenger gjøre min plikt i hjemmet, slik han var vant til. Han visste ikke hva han skulle gjøre da fruen hans plutselig kjørte forbi ham i 360 kilometer i timen og ble mer populær enn ham.

Flere har hevdet at hun nå skal skilles fra den kjente sangeren, men på «Senkveld» slo hun tilbake mot ryktene.

-Vi er fortsatt gift. Folk gjør dumme ting når de er sinte, men jeg håper vi kommer til å løse det. Vi har barn sammen, og vi har kontakt hele tiden.

Og bare for å understreke at samliv er vanskelig uansett hvem du er, understreket hun:

- Også Tiger Woods har problemer.

Har fått mange fans
Hjemme i Sverige storkoser Anna Anka seg sin nyvunnede kjendisstatus.

- Jeg har fått masse fans. Menn vil spandere drinker på meg og kvinner er imponert over min kropp. De klemmer på meg, nesten som om jeg skulle vært et leketøy, sier hun til Thomas og Harald.

Det betyr ikke at hun ikke lengter tilbake til Hollywood. Søndag setter hun kursen hjemover.

- Der snakker vi om Botox, money, stylists and cars.