Johnny Ruffo:

- Jeg kjemper fortsatt

Den australske sangeren og skuespilleren Johnny Ruffo åpner seg om sin lange kamp mot kreften.

ALVORLIG SYK: Johnny Ruffo fikk hjernesvulst i 2017, og igjen i 2020. Foto: Skjermdump Instagram.
ALVORLIG SYK: Johnny Ruffo fikk hjernesvulst i 2017, og igjen i 2020. Foto: Skjermdump Instagram. Vis mer
Publisert

En søndag i 2017 fikk Johnny Ruffo (34) en mildt sagt sjokkerende beskjed fra legen sin. Det han trodde var et kraftig migreneanfall, viste seg å være en hjernesvulst - og han måtte hasteopereres.

I 2020 fikk han igjen påvist kreft.

Nå åpner «Home and Away»-stjerna seg om sin lange kamp mot den uhelbredelige kreften.

UHELBREDELIG: Influenser Elin Kjos hadde vært plaget med hoste i ett år, og trodde at det var astma og allergi. Det viste seg å være uhelbredelig lungekreft. Video: Expressen TV Vis mer

Ruffo ble berømt da han deltok i australske «X Factor» i 2011, hvor han kom helt til finalen. Seinere spilte han en sentral rolle i såpeserien «Home and Away» og han har også deltatt i «Dancing With The Stars».

I et hjerteskjærende intervju med The Project, gjengitt av Sky News, deler Ruffo åpenhjertig om hvordan de siste fem åra har vært.

- Kreften er uhelbredelig, så på et tidspunkt kommer den til å ta livet av meg. Men jeg kjemper fortsatt, forteller han.

Videre forteller «X Factor»-stjerna at den pågående behandlingen ofte gjør ham trøtt og får ham til å glemme noen ord.

- Når jeg leste om diagnosen og svulsten min, fant jeg ut at gjennomsnittlig levealder er tre år. Og for meg har det nå gått fem år. Jeg vinner allerede.

SYKEHUSBILDER: Carina Dahl har nylig fjernet en godartet svulst fra hodet. Her viser hun frem bilder fra sykehusoppholdet. Reporter: Henriette Eilertsen / Video: Rød Løper Vis mer

Det er likevel kjæresten Ruffo uroer seg mest for.

- Jeg hater å si dette, men jeg tenker veldig mye på hvor vanskelig det kan være for henne hvis noe skjer med meg. Det gjør meg litt emosjonell, fordi jeg vet at noe vil skje på et tidspunkt, enten det er en måned fra nå, eller om 10 år, eller om 20 år.

34-åringen er for tiden bokaktuell med selvbiografien «No Finish Line», eller «Ingen målstrek» på norsk. Boka gir fansen et innblikk i både hans personlige og profesjonelle liv.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer