Liva Ingebrigtsen:

- Jeg kjenner ikke til noe annet med Henrik

Til Dagbladet forteller Liva Ingebrigtsen om livet med to små barn, studier og ekteskapet med en av verdens beste løpere, Henrik Ingebrigtsen.

TRAVELT LIV: Liva Ingebrigtsen er gift med en av verdens beste løpere, Henrik Ingebrigtsen. Det gjør at hverdagen ser annerledes ut enn for de fleste. Her er paret avbildet i bryllupet til lillebror Filip Ingebrigtsen. Foto: Andreas Fadum
TRAVELT LIV: Liva Ingebrigtsen er gift med en av verdens beste løpere, Henrik Ingebrigtsen. Det gjør at hverdagen ser annerledes ut enn for de fleste. Her er paret avbildet i bryllupet til lillebror Filip Ingebrigtsen. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Liva Ingebrigtsen (24) har de siste åra blitt et kjent navn for mange. Når hun ikke er å se på sosiale medier, der hun jevnlig oppdaterer følgerne sine gjennom Instagram og Snapchat, har det norske folk fått følge en liten del av hverdagen hennes i suksesserien «Team Ingebrigtsen».

Hun er nemlig for de aller fleste kanskje best kjent som «løpefrue». I 2018 giftet hun seg med den eldste av Ingebrigtsen-brødrene, Henrik (29), som er å regne som en av verdens beste løpere.

Det er noe som naturligvis preger hverdagen til familien på fire, med Henriks strenge treningsopplegg, tydelige restitusjonsrutiner i hverdagen og 200 reisedøgn i året.

Når Dagbladet tar en prat med 24-åringen er det midt mellom sjonglering av små barn, helgeplanlegging og tannlegebesøk. Hverdagen går hun imidlertid, for en gangs skyld, ikke gjennom alene. Den siste tida har nemlig ektemannen fått ta en større del i hverdagskabalen, som følge av coronapandemien.

- Den siste tida har for oss vært ganske deilig. Vi har fått tilbrakt mer tid sammen enn på lenge, og Henrik har fått være en større del av hverdagen enn det han vanligvis er, forteller hun til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer