Obama-familien:

- Jeg kjente henne ikke igjen

Et nytt bilde av Obama-familien får fansen til å sperre opp øynene.

Onsdag delte Michelle Obama et bilde av familien, der flere påpeker at yngstedattera, Sasha Obama, er nærmest ugjenkjennelig. Her er Michelle, Sasha og Barack Obama avbildet i 2014. Foto: NTB Scanpix
Onsdag delte Michelle Obama et bilde av familien, der flere påpeker at yngstedattera, Sasha Obama, er nærmest ugjenkjennelig. Her er Michelle, Sasha og Barack Obama avbildet i 2014. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den fjerde torsdagen i november feires Thanksgiving i USA, der familier over hele landet samles til et godt måltid og familiesamvær.

Høytiden blir av mange også markert med familiebilder, og i år vekker Obama-familiens bilde oppsikt. Det er nemlig ikke så ofte vi ser familien samlet lenger, etter at de i 2017 forlot Det hvite hus etter hele åtte år.

Det er Michelle Obama (55) som onsdag delte bildet av seg og ektemannen, Barack Obama (58), samt deres to døtre, Malia Obama (21) og 18 år gamle Sasha Obama.

Se dette innlegget på Instagram

From our family to yours, #HappyThanksgiving!

Et innlegg delt av Michelle Obama (@michelleobama)

«God Thanksgiving fra vår familie til din», skriver hun til familiebildet, som ifølge People ble tatt i mai - like før yngstedattera Sashas skoleball.

- Kjente henne ikke igjen

Det flere nå biter seg merke i, er hvor mye de to Obama-døtrene har forandret seg de seinere åra.

Under bildet Michelle har delt på Instagram, er det nemlig flere som påpeker hvor voksne de er blitt.

UVENTET: Michelle Obama kastet glans over Grammy-utedelingen i natt. Klipp: Thea Hope Vis mer

Blant disse er sangstjerna Demi Lovato (27), som skriver følgende:

«Jentene er så voksne og vakre».

Under Lovatos kommentar er det flere som har kastet seg på, og enkelte sier at spesielt den yngste dattera, Sasha, har forandret seg.

«Jeg tenkte det samme. Spesielt hun yngste, jeg kjente henne ikke igjen», svarer en på Lovatos kommentar.

Ellers i kommentarfeltet er det flere som påpeker hvor voksen den yngste Obama-dattera er blitt, og fansen tror knapt sine egne øyne.

«Hva skjedde med Sasha! Herregud, jeg husker da hun gikk ut på den scenen i 2008. Hun er en supermodell nå», er det en som sier.

«Jentene er ikke jenter lenger. Vakre kvinner», skriver en annen.

ELLEVE ÅR SIDEN: På Instagram er det blant annet en som påpeker hvor mye Obama-døtrene har forandret seg siden de ble med foreldrene ut på scenen da Barack Obama vant presidentvalget i 2008. Foto: NTB Scanpix
ELLEVE ÅR SIDEN: På Instagram er det blant annet en som påpeker hvor mye Obama-døtrene har forandret seg siden de ble med foreldrene ut på scenen da Barack Obama vant presidentvalget i 2008. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Har blitt en kvinne

Moteansvarlig i KK, Malin Gaden, sier til Dagbladet at det kanskje ikke er så overraskende at mange ikke kjenner igjen Sasha, da offentligheten har sett mindre av familien de siste åra.

- Nå begynner det å bli en stund siden familien Obama satt i Det hvite hus, og dermed ser vi også mindre av familien på fire. Hverken Sasha eller Malia har Instagram - et verktøy mange av oss ofte bruker for å få et innblikk i kjendisenes liv. Det er derfor ikke så rart av man ikke kjenner igjen Sasha, forteller Gaden.

2016: Sasha Obama avbildet året før familien forlot Det hvite hus. Foto: NTB Scanpix
2016: Sasha Obama avbildet året før familien forlot Det hvite hus. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Da Barack Obama takket for seg som president av USA, var hun 15 år. Og vi vet alle at mye kan skje i løpet av tre år. Nå har hun blitt en kvinne! Sasha stråler sammen med søsteren sin på bildet Michelle la ut på Instagram nylig. Og Michelle - ja, hun er bare så flott! legger KKs Malin Gaden til.

Trukket seg tilbake

Etter at familiebildet ble tatt i mai, fullførte Sasha videregående skole, før hun i høst ble student ved universitetet i Michigan. Søstera Malia har på sin side studert ved universitetet Harvard siden 2017.

KANONBALL: Da James Corden og Michelle Obama inviterte til kanonball, gikk det hardt utover enkelte. Video: Viaplay Vis mer

Obama-familien har ellers trukket seg noe tilbake fra rampelyset de siste åra, og selv om Michelle og Barack Obama har valgt å bosette seg i Washington D.C. har de stort sett holdt seg unna politikken.

Den tidligere presidenten har startet en stiftelse i Chicago, mens kona har skrevet en bestselgende bok.

Til tross for at de ikke er like synlige som de var før, er Obama-paret aktive i sosiale medier, der de gir et innblikk i den nye hverdagen sin.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer