Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

- Jeg kommer til å bruke resten av livet på å prøve å få henne tilbake

Aaron Carter erklærer sin kjærlighet til eksen.

VIL HA EKSEN TILBAKE: Aaron Carter, Nick Carters lillebror, erklærer sin kjærlighet til eksen Hilary Duff på Twitter. Foto: Stella Pictures/NTB Scanpix
VIL HA EKSEN TILBAKE: Aaron Carter, Nick Carters lillebror, erklærer sin kjærlighet til eksen Hilary Duff på Twitter. Foto: Stella Pictures/NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Boybandet «Backstreet Boys» hadde sin storhetstid på 90-tallet, og Nick Carter var kanskje den mest kjente av bandets medlemmer.

Men Nick Carters bror Aaron Carter ble kanskje like kjent som sin bror da han slo gjennom som soloartist, og nådde toppen av hitlistene med hiten «Crazy little party girl».

I etterkant har Carter gitt ut flere album, og deltatt i den amerikanske versjonen av «Skal vi danse» og familiens egen realityserie «House of Carters».

Erklærer sin kjærlighet til eksen Mange ungpikehjerter brast da det ble kjent at Carter hadde funnet kjærligheten med Hilary Duff (26). Det ble likevel et kortvarig forhold, og det ser det ut til at Carter angrer på.

Nylig retweetet han et bilde en av hans følgere på Twitter hadde lagt ut på nettstedet, hvor teksten under bildet lød: «Hilary Duff er «flawless»».

Like etter skrev Carter:

«Ikke vær den idioten som lar din største kjærlighet gå for alltid. Som meg».

- Bryr meg ikke om hva dere mener Og ikke nok med det, han fulgte opp det med nok en tweet:

«Jeg kommer til å bruke resten av livet mitt for å prøve å få henne tilbake. Jeg bryr meg ikke om hva noen av dere mener».

Det kan sies at tidspunktet for Carters kjærlighetserklæring er noe heldig. I januar ble det nemlig kjent at Duff og ektemannen Mike Comrie (33) gikk hver til sitt.

Duff er ikke den første kjendis-kvinna Carter har datet, han har også vært sammen med Lindsay Lohan og Paris Hilton.

Hvis Duff faktisk bestemmer seg for å ta tilbake sin tidligere kjæreste, får hun en gjeld på ca 13 millioner kroner med i bagasjen.

BLE STJERNE OVER NATTA: Aaron Carter. Foto: NTB Scanpix
BLE STJERNE OVER NATTA: Aaron Carter. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media