Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

«Svenske Hollywoodfruer»:

- Jeg kunne dødd. Det er et mordforsøk

Drama, skrik og tårer da fruene møttes til lunsj.

BRÅK: Etter en heftig krangel blir Åsa Vestlund så sint at hun kaster et vannglass på Gunilla Persson da Hollywoodfruene var samlet til lunsj. Video: TV3 Vis mer Vis mer

(Dagbladet): TV3-programmet «Svenske Hollywoodfruer» har siden premieren i 2009 tatt TV-seerne med storm.

Høylytte diskusjoner, drama og krangling er hverdagskost for de svenske fruene som lever et ellers så glamorøst liv i Hollywood.

Katastrofelunsj

Og nettopp drama var det seerne fikk servert den tredje episoden av suksessprogrammets tiende sesong på skjermen i midten av oktober.

Når de fire fruene, Gunilla Persson (57), Åsa Vesterlund (40), Maria Montazami (50) og Sofie Prydz (34), møtes til den årlige «fruelunsjen», sporer det fullstendig av og lunsjen ender med skrik og tårer.

Se video øverst i artikkelen.

Gunilla Persson (57) og Åsa Vesterlund (40) begynner å diskutere under lunsjen, noe som fører til at begge blir veldig opprørt. Men når Persson begynner å trekke inn barn i diskusjonen, da tar det helt av.

- Jeg håper at du en dag får barn, da vil du bli roligere, sier Persson til Vesterlund.

Vesterlund svarer med å kaste et vannglass på Persson, noe som gjør at hun, og kjolen, blir våt.

- Jeg kunne blitt blind, døv og stum. Jeg kunne dødd, det er et mordforsøk, sier Gunilla Persson etter hendelsen i klippet fra episoden.

Til den svenska avisa Expressen forteller Vesterlund at hun var irritert på Persson allerede før lunsjen hadde starta. Persson skal ha kommentert ei felles vennines spiseforstyrrelse, noe Vesterlund reagerte kraftig på.

 KJENTE FRUER: Åsa Vesterlund, Elena Belle, Maria Montazami, Sofie Prydz og Gunilla Persso er alle kjent fra TV3-suksessen «Svenske Hollywoodfruer». Foto: TV3     
 KJENTE FRUER: Åsa Vesterlund, Elena Belle, Maria Montazami, Sofie Prydz og Gunilla Persso er alle kjent fra TV3-suksessen «Svenske Hollywoodfruer». Foto: TV3      Vis mer

- Gunilla eier ingen skam. Du snakker ikke om spiseforstyrrelser eller barnløshet på den måten, sier hun til Expressen.

Kjolebløff

Men dramaet ender på ingen måte der.

I episoden blir Persson tydelig opprørt over at kjolen hun bærer ble tilsølt av vann.

- Nå har jeg en kjole til 2000 dollar på meg som er ødelagt, sier hun i klippet.

I etterkant av episoden la Åsa Vesterlund ut et bilde av Gunilla i kjolen, og et bilde fra en nettside som selger tilsvarende kjole. Der står det at kjolen koster i underkant av 300 dollar.

«En liten, men dog veldig morsom detalj fra kveldens episode. Hun (Gunilla) sier at jeg ødela hennes kjole som kostet 2000 dollar. Hennes kjole koster bare 278 dollar og den ble heller ikke ødelagt av litt vann!»

Videre skriver hun at å kaste vann på ei venninne var lite modent gjort og at hun ikke anbefaler andre å gjøre det.

«Men treffsikker var jeg i hvert fall», avslutter hun Instagram-innlegget.

Det var svenske Aftonbladet som omtalte saken først.

- Alt er et spill

Isabel Adrian (38) har medvirket i fire sesonger av «Svenske Hollywoodfruer», siste var i 2015.

Da hun i februar deltok i TV4-programmet «Reenés brygga», en slags svensk versjon av «Hjemme hos Kloppen», avslørte Adrian at ikke alt man ser på «Svenske Hollywoodfruer» er like dramatisk i virkeligheten, som det er på tv.

- Alt i serien er et spill. Jeg spiller spillet, og det funker bra, sier Adrian, ifølge den svenske avisa Expressen, skriver Dagbladet.

Artikkelen ble opprinnelig publisert på Seoghør.no.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling