- Jeg kunne vært mye gærnere

Se Cæsar-stjernene på sommerfest.

||| (Dagbladet.no): - Det er jævlig stilig å ha vært med i Hotel Cæsar, sier Frøydis Armand (60), som spiller Junis mamma Dagny i den kjente og populære såpeserien.

I kveld var hun og skuespillerkollegene samlet på Emil & Samuel i Oslo sentrum til Hotel Cæsars årlige sommerfest.

- Men av og til tenker jeg; Hvor er alle diktene? Da drar jeg hjem og leser noen dikt, fortsetter hun.

Armand har fra før en imponerende merittliste etter flere år på Nationaltheatret. Blant annet har hun spilt Regine i Gjengangere, Hedda i Hedda Gabler og Nora i Et dukkehjem. Overgangen til en såpeserie er med andre ord stor, men hun nyter oppholdet på Hotel Cæsar.

- Hotel Cæsar er en maskin, men det er deilig å gjøre noe helt annet. Selv om jeg synes Dagny kunne vært enda gærnere, sier hun til Dagbladet.no.

Mamma for første gang Elin Sogn (38) strålte på sommerfesten i kveld. I juli fødte hun sitt aller første barn, ei lita jente som heter Felicie.

- Navnet betyr lykkelig, og hun gjør oss veldig lykkelig, sier Sogn, som er samboer med Joachim Dyrdal, en av landets mest kjente DJ-er.

Hun forteller at den første tiden som nybakt mamma har vært fantastisk, men også utrolig slitsom. Sogn var ferdig med mammapermisjon i mars, og nå planlegger hun sakte men sikkert å komme tilbake til Hotel Cæsar.

Artikkelen fortsetter under annonsen

- Allerede fra høsten kommer Julie Anker-Hansen en tur tilbake til hotellet fra Paris, røper hun.

Brann på Ankerseteren Tom Sterri, kreativ produsent for Hotel Cæsar, røper overfor Dagbladet.no at høstsesongen på Cæsar vil være preget av en stor brann på Ankerseteren.

- Folk dør, og noen blir hardt skadet. Det vil endre livssituasjonen for flere familiemedlemmer.

Serien vil også preges av en ny rollefigur som skal spilles av Nils Vogt.

Han vil spille en figur som er langt unna Karl. Det kommer til å være flørting i luften mellom hans rollefigur, Juni og Cathrine, røper Sterri.

Ingen Sossen Verken Sossen Krogh (86) eller Anette Hoff (49) hadde mulighet til å delta på sommerfesten i kveld. Sossens rollefigur, Astrid Anker-Hansen, døde i våres.

Etter 12 år på norske skjermer ønsket Krogh å gi seg i TV 2s såpedrama.  

SINGEL: I Hotel Cæsar er hun sammen med Goggen Angker-Hansen, men Marita Traaen (17) røper at hun er singel i virkeligheten. - Det forandrer seg kanskje nå som sommeren kommer, sier hun. Foto: Glenn Svendsen / Stella Pictures
SINGEL: I Hotel Cæsar er hun sammen med Goggen Angker-Hansen, men Marita Traaen (17) røper at hun er singel i virkeligheten. - Det forandrer seg kanskje nå som sommeren kommer, sier hun. Foto: Glenn Svendsen / Stella Pictures Vis mer

Anette Hoff blir imidlertid å se igjen på tv-skjermen som Juni Anker-Hansen.

- Ja, Juni kommer tilbake, bekrefter Sterri.

- Elsker Lady Gaga Nysingle Jannecke Øinæs (30) koste seg på Cæsar-fest sammen med skuespiller-kollega Kim Kolstad (39). De to røpet at de i løpet av festen skulle stå på scenen sammen med Cæsar-bandet.

- Jeg skal være vokalist, sier hun.

- Jeg gleder meg! Jeg skal synge til Lady Gaga, fortsetter hun.

Øinæs mener Cæsar-festen er utrolig viktig for miljøet på settet. Det mener også Tom Sterri.

- Det er en velfortjent fest. Folk på Cæsar-settet jobber beinhardt, men i kveld kan de bare kose seg.

SOMMERLIG: Elin Sogn (38) frydet seg over å være på Cæsar-fest etter flere måneder mammapermisjon. Foto: Glenn Svendsen / Stella Pictures
SOMMERLIG: Elin Sogn (38) frydet seg over å være på Cæsar-fest etter flere måneder mammapermisjon. Foto: Glenn Svendsen / Stella Pictures Vis mer