Christine Quinn fra «Selling Sunset»:

- Jeg led av PTSD

Realitystjerna bar på en vond hemmelighet under innspillingen av «Selling Sunset».

SLEIT UNDER INNSPILLING: Eiendomsmegler og realityprofil Christine Quinn åpner seg om hvordan hun egentlig hadde det under innspillingen av «Selling Sunset». Foto: Ken McKay/ ITV/ Shutterstock/ NTB
SLEIT UNDER INNSPILLING: Eiendomsmegler og realityprofil Christine Quinn åpner seg om hvordan hun egentlig hadde det under innspillingen av «Selling Sunset». Foto: Ken McKay/ ITV/ Shutterstock/ NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I mai ble «Selling Sunset»-stjerna Christine Quinn (33) og mannen Christian Richard foreldre til en liten gutt, Christian Georges Dumonte.

Fødselen skal derimot ha vært et mareritt. I et Instagram-innlegg skrev den nybakte mora at hun var glad for at hun og sønnen fremdeles lever.

Netflix-profilen befant seg nemlig på et svært upraktisk sted da sønnen bestemte seg for å ankomme verden. Hun var på innspilling, to uker før termin. Fødselen endte i hastekeisersnitt med navlestrengen rundt hodet på babyen.

«Baby C var bare noen sekunder fra ikke å klare seg», forklarte realitystjerna i innlegget.

Panikkanfall

Gjennom «Selling Sunset» kunne seerne følge Quinns graviditet. Nå avslører derimot realitystjerna at hennes opplevelse av å være gravid var ganske annerledes enn slik det ble framstilt på skjermen.

- I serien gjør de narr av at jeg er for seint ute. Det var fordi jeg hadde panikkanfall og var redd for at noe var galt med graviditeten, deler eiendomsmekleren åpenhjertig til ET Canada.

Videre forteller 33-åringen at hun på privaten led av posttraumatisk stress (PTSD) og fødselsdepresjon etter den dramatiske fødselen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.