Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Angelina Jolie om bruddet:

- Jeg liker ikke å være singel. Det finnes ikke noe fint ved det

Filmstjerna synes ikke at gresset er grønnere på den andre siden.

ÅPNER SEG: Hollywood-stjerna Angelina Jolie har hatt et vanskelig år, etter at bruddet med Brad Pitt ble et faktum. Foto: NTB scanpix
ÅPNER SEG: Hollywood-stjerna Angelina Jolie har hatt et vanskelig år, etter at bruddet med Brad Pitt ble et faktum. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Seinere denne måneden er det ett år siden filmstjernene Brad Pitt (53) og Angelina Jolie (42) sendte sjokkbølger gjennom Hollywood. «Brangelina» skulle skilles.

Prosessen har trolig vært alt annet enn lek, og de har blant annet gått rettens vei for å finne ut hvem som skulle få omsorgsretten for deres seks felles barn, Maddox (16), Pax (13), Zahara (12), Shiloh (11) og tvillingene Knox og Vivienne (9).

I et nytt intervju med The Telegraph forteller Angelina Jolie at hun fremdeles, ett år seinere, sliter med å komme seg gjennom hverdagen.

- Det har vært vanskelig. Jeg liker ikke å være singel. Det er ikke noe jeg ønsket meg. Det finnes ikke noe fint ved det. Det er bare vanskelig. Noen ganger virker det som at jeg håndterer det fint, men sannheten er at jeg bare prøver å komme meg gjennom dagene. Følelsesmessig har det vært et vanskelig år, og jeg har også hatt noen helsemessige problemer. Så helsa mi er noe jeg må passe på, sier hun.

- Prøver å le så mye som mulig

I 2013 valgte «Tomb Raider»-stjerna å fjerne begge brystene etter å ha fått beskjed om at hun har brystkreft-genet BRCA1. Mutasjoner i BRCA1-genet gir nemlig 36–87 prosent risiko for brystkreft, ifølge Store medisinske leksikon.

To år seinere fjernet hun også eggstokkene, for å minimere risikoen for at hun skulle dø fra barna sine.

I fjor utviklet hun tilstanden facialisparese, som gir lammelse på den ene siden av ansiktet, ifølge NHI.

- Ofte i livet fokuserer man bare på hvor mye verre ting kan bli. Og jeg er så lykkelig over at jeg ikke har kreft, og at dersom jeg får det, vil det bli forsinket i noen år. Den roen er ganske god. Jeg føler noen ganger at kroppen min har fått seg en knekk, men jeg prøver å le så mye som mulig. Vi har en tendens til å stresse over at barna føler stresset vårt når de egentlig bør føle lykken vår, sier hun.

Vil ikke bekymre barna

Brad Pitt var den første til å tre ut i rampelyset igjen etter sjokkbruddet, da han deltok under årets Golden Glode-utdeling. Han entret scenen da han skulle presentere filmen «Moonlight».

Jolie åpnet seg for første gang om bruddet i februar i år, da hun uttalte at hennes hovedfokus er på barna og at de skal påvirkes minimalt av skilsmissen.

- Jeg var veldig bekymret for min mor da jeg vokste opp. Jeg vil ikke at mine barn skulle være bekymret for meg. Jeg tror det er veldig viktig at jeg gråter i dusjen og ikke foran barna. De må vite at alt kommer til å ordne seg selv om man kanskje ikke alltid føler det, sa Jolie til bladet Vanity Fair i sommer.

GIFTET SEG: Brad Pitt og Angelina Jolie var kjærester i 12 år, men var gift i kun to år. Foto: NTB scanpix
GIFTET SEG: Brad Pitt og Angelina Jolie var kjærester i 12 år, men var gift i kun to år. Foto: NTB scanpix Vis mer

Pitt på sin side åpnet seg om bruddet for første gang i mai, da han lot seg intervjuet av bladet GQ Style.

Der fortalte han blant annet at han har sluttet å drikke alkohol og går i terapi. Seksbarnsfaren snakket også om hvor mye han har forandret seg siden bruddet.

- Jeg drakk for mye. Det ble et stort problem. Jeg er veldig glad for at det har gått et halvt år nå, det føles både godt og vondt, men jeg har fått kontroll over og kontakt med følelsene og sjelelivet mitt igjen, fortalte han.

I januar skal de to stjernene ha kommet fram til en slags enighet i skilsmisseprosessen.

De inngikk en avtale om å håndtere skilsmissen privat. Erklæringen var skuespillernes første felles uttalelse siden det i september i fjor ble gjort kjent at de skal skilles. Dette skrev Fox News.

Jolie og Pitt fortalte i en pressemelding at de vil holde alle detaljer om skilsmissen konfidensielle ved hjelp av en privat dommer:

«Partene har inngått avtaler om å bevare personvernet til sine barn og familie ved å holde alle rettsdokumenter konfidensielle. De skal engasjere en privat dommer som vil foreta nødvendige rettslige beslutninger og legge til rette for en effektiv løsning av alle gjenværende spørsmål. Foreldrene er forpliktet til å opptre som en samlet front for å frambringe bedring og gjenforening»

VISSTE IKKE: George Clooney og Brad Pitt har vært venner i mange år. Da CNN- reporteren spør ham om å kommentere skilsmissen mellom Brad Pitt og Angelina Jolie, blir Clooney overrasket. Video: CNN Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!