Vendela Kirsebom:

- Jeg løy ofte om faren min og fant på historier

Vendela Kirsebom var 45 år gammel første gang hun møtte sin biologiske far.

ÅPNER OPP: «Farmen kjendis»-profil, forfatter og supermodell Vendela Kirsebom var godt voksen første gang hun møtte sin tyrkiske far. Det ble et svært rørende møte, som hun gjenforteller hos «Skavlan» på NRK. Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): På starten av 1990-tallet nøt Vendela Kirsebom (50) stor suksess som modell, etter å ha fått sitt internasjonale gjennombrudd på forsida av badetøy-utgaven til magasinet Sports Illustrated.

Gjennom hele den vellykkede karrieren sin var det imidlertid noe som manglet, noe som hadde vært fraværende helt siden hun var barn.

Kirsebom vokste opp i Stockholm sammen med mora Ingi, men uten en far. Den norsk-svenske toppmodellen ble resultatet etter at mora møtte Vendelas tyrkiske far da hun var på ferie i landet på 1960-tallet.

- Jeg har alltid visst at jeg har en tyrkisk pappa. Hun fortalte mye om ham, egentlig. Men vi hadde aldri noen kontakt. Opp gjennom årene hadde jeg veldig, veldig lyst til å treffe ham, for jeg ville jo finne pappaen min, sier hun på «Skavlan» denne uka.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer