REBELSK:  Selv om Lourdes Leon bare er 15 år ble hun tatt i å røyke nylig. Madonna ble ikke glad da hun så bildene. Foto: Stella Pictures
REBELSK: Selv om Lourdes Leon bare er 15 år ble hun tatt i å røyke nylig. Madonna ble ikke glad da hun så bildene. Foto: Stella PicturesVis mer

- Jeg må nok bli tøffere med Lourdes

Madonna ble ikke glad da hun så bildene av datteren som røyker.

(Dagbladet): Madonna (53) innrømmer at det til tider kan være utfordrende å være mor.

Superstjernen har barna Lourdes Leon (15), Rocco Ritchie (11) og de to adopterte barna David Banda (6) og Mercy James (6).

- Å jobbe så mye som jeg gjør og være alenemor til fire barn, i den metaforiske fiskebollen som jeg lever i, kan til tider være svært utfordrende. Men så langt har jeg overlevd med min mentale helse og humor intakt, sier Madonna i et TV-intervju med Today Entertainment.

I forrige måned ble hennes 15 år gamle datter fotografert mens hun inhalerte dype trekk av en sigarett sammen med noen kompiser i New York.

Slik som i Norge er det nemlig også 18 års aldersgrense på tobakk i USA. Mamma Madonna innrømmer i intervjuet at hun er nødt til å stramme opp datteren.

SNART TENÅRING: Om et par år er hennes eldste sønn Rocco Ritchie 13 år, og mamma Madonna får enda en tenåring i huset. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg ble ikke veldig glad da jeg så bildene. Jeg er sikkert ikke så streng som jeg burde være, så jeg må nok bli tøffere. Jeg har ikke noe til overs for sigaretter, sier verdensstjernen.

Men Madonna selv er ikke ukjent med de omstridte nikotinpinnene. I musikkvideoen til låta «Girls gone wild» ser man 53-åringen røyke.

- De sigarettene jeg har brukt i videosammenheng er ikke ekte. Jeg røyker ikke, det er kun ment som et tilbehør, påstår hun.

SMÅBARNSMOR: Madonna adopterte for noen år siden datteren Mercy James og sønnen David Banda fra Malawi i Afrika. Foto: Stella Pictures Vis mer