Kit Harington:

- Jeg måtte lukke øynene da hun kysset kompisen min

Skuespilleren hater å se kona kysse andre på film.

SJALU: Kit Harington fikk seg en mindre hyggelig opplevelse da han og kona, Rose Leslie, så science fiction-filmen «Honeymoon» sammen nylig. I filmen kysser sistnevnte nemlig en god venn av paret. Foto: NTB Scanpix
SJALU: Kit Harington fikk seg en mindre hyggelig opplevelse da han og kona, Rose Leslie, så science fiction-filmen «Honeymoon» sammen nylig. I filmen kysser sistnevnte nemlig en god venn av paret. Foto: NTB ScanpixVis mer

Den britiske skuespilleren Kit Harington (32) har blitt verdensberømt for sin rolle som den tøffe krigeren Jon Snow i TV-serien «Game of Thrones».

Harington kan ikke bare takke den populære serien for karrieren sin, men også for at han ble introdusert til kona Rose Leslie (32) på settet.

Paret har vært i et av-og-på forhold siden de spilte mot hverandre på TV-skjermen i 2012, men i fjor ble det med ett mer alvorlig da Kit gikk ned på kne og fridde til Rose. Ni måneder seinere ga paret hverandre sitt ja i en romantisk vielse på et slott i Skottland.

- Helt forferdelig

For fem år siden hadde Leslie hovedrollen sammen med den britiske skuespilleren Harry Treadway (34) i science fiction-filmen «Honeymoon». Her spiller duoen et nygift par som feirer kjærligheten med å dra på bryllupsreise.

Nå avslører Harington at han nylig så filmen sammen med både sin kone og Treadway, som er en god venn av ekteparet, og at opplevelsen ikke var særlig hyggelig.

HETE SCENER: I filmen «Honeymoon» spiller Rose Leslie kona til Harry Treadway. Foto: NTB Scanpix
HETE SCENER: I filmen «Honeymoon» spiller Rose Leslie kona til Harry Treadway. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Hun kliner med kompisen min Harry Treadway gjennom halve filmen, så etter fem minutter måtte jeg lukke øynene fordi jeg ikke orket å se mer, fortalte han nylig til Daily Mirror, ifølge Contact Music, og fortsatte:

- De spilte et kjærestepar som var på bryllupsreise og det var ikke hyggelig. Mens jeg så på begynte jeg å tro at hun virkelig elsket denne mannen, for hun er en fantastisk skuespiller. Jeg satt mellom Rose og Harry og så filmen, og det var helt forferdelig.

Anklaget for utroskap

I juni kan Harington og Leslie feire sin første bryllupsdag sammen, men 32-åringen synes ikke ekteskapet har forandret ham på noen måte.

- Nei, egentlig ikke. Jeg elsker stabilitet, og dette var noe vi begge ønsket. Det var en fantastisk dag, og nå kan vi fortsette livet sammen. Hun er kona mi, og jeg er mannen hennes. Nå gleder vi oss til å tilbringe livet sammen. Det føles fantastisk, har han tidligere uttalt, skriver Contact Music.

Kun fem måneder etter vielsen opplevde derimot det lykkelige ekteparet en nedtur.

TV-AKTUELL: Åttende og siste sesong av «Game Of Thrones» gikk av stabelen denne måneden. Foto: NTB Scanpix
TV-AKTUELL: Åttende og siste sesong av «Game Of Thrones» gikk av stabelen denne måneden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Da gikk nemlig den russiske modellen og skuespilleren Olga Vlaslova ut i media med sjokkpåstanden om at hun hadde hatt en affære med Harington.

Ifølge USA Today hevdet Vlaslova at de to møttes i Luxemburg i september 2017, og at affæren skal ha pågått både før og etter at Hollywood-stjerna giftet seg med Rose.

I november tok Vlaslova påstandene ett steg videre da hun publiserte nakenbilder av det som tilsynelatende skulle forestille Harington uten en tråd, sovende i ei seng. Ifølge Independent ble det derimot satt store spørsmålstegn ved hvorvidt bildene var autentiske eller ei.

NB! SPOILERE: Hva betyr egentlig Aryas våpen - og hva skal det brukes til? Her er «Tronetid» sine teorier. Video: Dagbladet Vis mer

- Aldri møtt Olga

Bildene kastet likevel definitivt ytterligere vann på ryktemølla, og i kjølvannet av utroskapsanklagene kom «Game of Thrones»-stjerna med en offentlig uttalelse via sin representant.

Der benektet Harington noen form for forbindelse til den russiske modellen og skuespilleren.

- Dette er fullstendig falske påstander. Han har aldri vært i Luxemburg, ei har han heller noensinne tidligere møtt Olga Vlaslova, het det i kunngjøringen, ifølge Independent.