Hayden Panettiere:

- Jeg ødela alt

Superstjerna åpner seg om en årelang hemmelighet som nesten kostet henne alt.

VANSKELIG: Hayden Panettiere har lagt en vond tid bak seg. Foto: Molly Riley/Shutterstock/NTB
VANSKELIG: Hayden Panettiere har lagt en vond tid bak seg. Foto: Molly Riley/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Skuespilleren Hayden Panettiere (32) startet karrieren allerede som barnestjerne, og har gjort stor suksess med hovedrollene i tv-seriene «Heroes» og «Nashville».

De siste åra har 32-åringen derimot skapt flere overskrifter for sitt trøblete privatliv enn for prestasjonene på skjermen og lerretet.

HAR SLITT: Cristian Brennhovd forklarer hvorfor han har slitt etter voldshendelsen han ble utsatt for i oktober 2021. Video: Rød Løper Vis mer

Voldelig forhold

Etter bruddet med den ukrainske proffbokseren Wladimir Klitschko (46), som hun har dattera Kaya (7) med, fant hun lykken med amerikanske Brian Hickerson (32).

Det nye forholdet har vært av det turbulente slaget og få måneder etter at romansen ble kjent, ble Hickerson arrestert for vold mot Panettiere.

Sistnevnte har flere ganger havnet i trøbbel med lovens lange arm, og i mars i år havnet de begge i en offentlig slåsskamp i Los Angeles.

REISER SEG: Johnny Depp fortsetter sin forklaring i rettssaken hvor han har saksøkt ekskona, Amber Heard, for ærekrenkelse. Video: Reuters. Vis mer

Innlagt på sykehus

Nå åpner Panettiere for første gang opp om en hemmelig avhengighet til opioider og alkohol, som nesten kostet henne livet.

- Jeg var på toppen av verden og så ødela jeg alt, forteller skuespilleren i et intervju med People.

Hollywood-stjerna deler videre at hun i årevis kjempet mot avhengighet i tillegg til fødselsdepresjon etter at dattera ble født.

På et tidspunkt var avhengigheten hennes til alkohol så ille at hun ble innlagt på sykehus med gulsott. Her advarte legene henne om at levra hennes var i ferd med å gi opp.

AVSLØRER: I et innlegg på Facebook og Instagram skriver Alexander Rybak at han har vært avhengig av antidepressiva og sovemedisin i elleve år. Foto: Thomas Andersen / TV 2 Vis mer

- Ut av kontroll

Panettiere hevder at noen i teamet hennes tilbød henne «lykkepiller» før hun skulle gå opp røde løpere allerede som 15-åring. Seinere begynte hun å drikke alkohol, og noen ganger brukte hun opioider. Samtidig var karrieren på sin høyde.

Mens hun var på ulike sett og innspillinger klarte hun å holde seg edru, men så fort hun var ferdig på jobb gikk det verre.

- Da fortsatte ting å spinne ut av kontroll. Og da jeg ble eldre var narkotika og alkohol ting jeg nesten ikke kunne leve uten, innrømmer hun.

I løpet av det siste året har Panettiere vært gjennom en tøff tid med blant annet innleggelse og traumeterapi, og i dag er hun edru og lykkelig, ifølge henne selv.

TUNGT: Stephanie Pratt, kjent fra den amerikanske dokusåpen «The Hills», har tidligere slitt med avhengighet. Video: Viafree. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

- Det har ikke vært lett og det har vært mange opp- og nedturer. Men jeg angrer ikke engang på selv de styggeste tingene som har skjedd meg. Jeg føler meg utrolig på plass. Det føles som om jeg har fått en ny sjanse, forteller hun til People.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer