Hayden Panettiere:

- Jeg ødela alt

Superstjerna åpner seg om en årelang hemmelighet som nesten kostet henne alt.

VANSKELIG: Hayden Panettiere har lagt en vond tid bak seg. Foto: Molly Riley/Shutterstock/NTB
VANSKELIG: Hayden Panettiere har lagt en vond tid bak seg. Foto: Molly Riley/Shutterstock/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Skuespilleren Hayden Panettiere (32) startet karrieren allerede som barnestjerne, og har gjort stor suksess med hovedrollene i tv-seriene «Heroes» og «Nashville».

De siste åra har 32-åringen derimot skapt flere overskrifter for sitt trøblete privatliv enn for prestasjonene på skjermen og lerretet.

Voldelig forhold

Etter bruddet med den ukrainske proffbokseren Wladimir Klitschko (46), som hun har dattera Kaya (7) med, fant hun lykken med amerikanske Brian Hickerson (32).

Det nye forholdet har vært av det turbulente slaget og få måneder etter at romansen ble kjent, ble Hickerson arrestert for vold mot Panettiere.

Sistnevnte har flere ganger havnet i trøbbel med lovens lange arm, og i mars i år havnet de begge i en offentlig slåsskamp i Los Angeles.

Innlagt på sykehus

Nå åpner Panettiere for første gang opp om en hemmelig avhengighet til opioider og alkohol, som nesten kostet henne livet.

- Jeg var på toppen av verden og så ødela jeg alt, forteller skuespilleren i et intervju med People.

Hollywood-stjerna deler videre at hun i årevis kjempet mot avhengighet i tillegg til fødselsdepresjon etter at dattera ble født.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.