«Jakten på kjærligheten»:

- Jeg ofret meg

«Jakten»-bonden måtte ty til kreative løsninger da han skulle huse frierne sine.

BONDEROMANTIKK: Her er bøndene som medvirker i årets sesong av TV 2-programmet. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
BONDEROMANTIKK: Her er bøndene som medvirker i årets sesong av TV 2-programmet. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert
Annonse

Selv om årets sesong av «Jakten på kjærligheten» bare er inne i sin andre uke, har den allerede rukket å by på tårevåte øyeblikk, samt et lite snev av sjalusi blant frierne som skal kjempe om bøndenes hjerter.

I dagens episode flytter flere av frierne inn på gårdene, hvor de sammen skal bo med sin utvalgte «Jakten»-bonde. For noen viser det seg derimot å bli i det trangeste laget.

For det er ikke bare-bare å åpne hjemmet sitt til de som ønsker å snuse litt på gårdslivet - det skal være plass til alle også. Så hva gjør man når man ikke har nok soverom til alle som skal flytte inn?

KLEINT: «Jakten på kjærligheten» er i gang, og bonde Martin gruer seg spesielt til å se én ting på tv. Reporter: Thea Hope. Video: Nora Skavhaug/Rød Løper og TV 2 Vis mer

Da de fire frierne til «Jakten»-bonde Martin Amundrød (36) kommer til gården viser ham dem pent rundt, før de får hver sitt soverom.

KREATIV: Martin Amundrød, her sammen med programleder Jan Thomas. Foto: Espen Solli
KREATIV: Martin Amundrød, her sammen med programleder Jan Thomas. Foto: Espen Solli Vis mer

36-åringen måtte derimot gi fra seg sitt eget soverom.

- Jeg har ofret meg. Jeg skal bo ute på jordet i en tipi (et kjegleformet telt, journ.anm.), slik at damene får huset for seg selv, sier han i TV 2-programmet.

TIPI-KONGE: Martin Amundrød tok saken i egne hender og satt opp en liten TIPI i hagen. Foto: Skjermdump fra TV2
TIPI-KONGE: Martin Amundrød tok saken i egne hender og satt opp en liten TIPI i hagen. Foto: Skjermdump fra TV2 Vis mer

«Ga bort» soverommet

- Var det plassmangel eller raushet som førte til denne situasjonen?

- Det var litt begge deler. Jeg har tre gjesterom og ett hovedsoverom. Og så var det jo voksne damer jeg hadde på besøk, og de ville antakeligvis ha litt privatliv da de bodde på gården, så da «ga jeg bort» soverommet mitt og flyttet ut i hagen, svarer han.

Videre legger Amundrød til at han hadde sjekket forholdene og allerede bodd i teltet et par dager før innspillingen startet. Dette var noe han trivdes såpass godt med, at han bestemte seg for å bo der ut innspillingsperioden.

- Det var litt deilig, for å være ærlig. Det er jo veldig primitivt, uten TV, strøm og andre fasiliteter. Og så var det litt godt å kunne trekke seg litt unna når kvelden røynet på. Det er jo en intens innspillingsperiode, så jeg fikk koblet av der ute, innrømmer «Jakten»-bonden.

- Sa produksjonen noe på det?

- Nei, de sa ingenting. De sa bare at jeg måtte slappe av før vi skulle starte selve filmingen. Jeg tror de syntes det var helt greit at jeg løste det på den måten. Og så var det jo bare 50 meter unna huset, så jeg fikk dusjet og gjennomført mine daglige rutiner selv om jeg sov i telt.

KYSS: 4. september er det klart for en ny runde med «Jakten på kjærligheten». De første bildene kan tyde på kjærlighet i lufta. Video: TV 2 Vis mer

Produksjonen svarer

Til Dagbladet kan Jan Petter Dahl, pressesjef i TV 2, forsikre om at Amundrød har hatt det behagelig i tipien sin. Samtidig roser Dahl «Jakten»-bonden for hans finurlige måte å løse oppgaven på.

- Gjennom 20 sesonger av «Jakten på kjærligheten» har seerne vært vitne til mange herlige øyeblikk på gårdene. Denne gangen fikk Martin vist seg fra sin mest løsningsorienterte og sporty side. Det falt nok i god jord hos frierne, som fikk huset for seg selv. Vi kan også betrygge seerne om at Martin hadde noen fine sommernetter i tipien under innspilling.

FORNØYD: Pressesjef i TV 2, Jan Petter Dahl roser Amundrøds kreative løsning. Foto: NTB
FORNØYD: Pressesjef i TV 2, Jan Petter Dahl roser Amundrøds kreative løsning. Foto: NTB Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer