Bianca Ingrosso:

- Jeg onanerer veldig ofte

Realitystjerna avslører flere hemmeligheter om sexlivet.

ÅPEN: Den 24 år gamle realitystjerna Bianca Ingrosso snakker svært åpent om sitt seksualliv - og nå kommer hun med en rekke personlige avsløringer i en ny video på Youtube. Foto: Henriette Eilertsen / Dagbladet
ÅPEN: Den 24 år gamle realitystjerna Bianca Ingrosso snakker svært åpent om sitt seksualliv - og nå kommer hun med en rekke personlige avsløringer i en ny video på Youtube. Foto: Henriette Eilertsen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den svenske realitystjerna Bianca Ingrosso (24) har på få år rukket å bli en av Sveriges største influensere. Gjennom den populære TV-serien «Wahlgrens värld» kan TV-publikumet følge familien Wahlgren/Ingrosso og alle deres opp- og nedturer.

24-åringen er ikke fremmed for å skape overskrifter - og heller ikke for å ytre seg om intime temaer, som sitt eget sexliv - eller helt andre ting - som uheldige restaurantbesøk.

Denne gangen er det enda et noe sensitivt tema som den populære realitystjerna velger å ta opp.

I en video på sin egen Youtube-kanal avslører Ingrosso nemlig en rekke hemmeligheter om sitt eget seksualliv. Hun går også ut mot det stigmaet hun mener det er for kvinner å snakke om sitt eget forhold til kropp og sex.

I videoklippet avslører 24-åringen en rekke hemmeligheter om seg selv - blant annet at hun aldri har hatt en kjønnssykdom.

- Jeg har aldri hatt en kjønnssykdom «der nede». Jeg har hatt sopp noen ganger, men det har jo nesten alle jenter. Men, jeg har aldri hatt klamydia eller noe slikt, forteller hun i klippet, gjengitt av Expressen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer