Sofia Vergara:

- Jeg prøvde å ikke få panikk

Hollywood-stjernen fikk sjokkbeskjed.

VAR SYK: Sofia Vergara avslører at hun har hatt kreft. Foto: Broadimage/Shutterstock/NTB
VAR SYK: Sofia Vergara avslører at hun har hatt kreft. Foto: Broadimage/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

I sommer fortalte «Modern Family»-stjerna Jesse Tyler Ferguson (45) at han hadde fått påvist hudkreft - for andre gang.

Første gang han ble behandlet for sykdommen var i 2015, og seks år seinere kom altså kreften tilbake igjen.

På Instagram benyttet Ferguson, som har rollen som Mitchell Pritchett i den populære tv-serien, anledningen til å berolige fansen - i tillegg til å oppfordre dem om å sjekke seg regelmessig.

«En påminnelse om å holde tritt med besøk til hudlegen... Spesielt hvis dere er like lyse i huden som meg. Det ender alltid opp med at de tar noe fra meg når jeg kommer på besøk. I dag tok de en bit hudkreft som de fant. Ikke vær urolig, det ble oppdaget tidlig og kommer til å gå helt bra», skrev han i innlegget, før han kom med enda en oppfordring:

«Bruk solkrem. Solfaktor 1000 for meg».

Prøvde å beholde roen

Nå avslører Jesse Tyler Fergusons «Modern Family»-kollega, Sofia Vergara (49), at også hun har hatt kreft. Det melder People mandag.

Det var da organisasjonen «Stand Up To Cancer» holdt et veldedighets-event i helga at Hollywood-stjernen lettet på sløret om kreftdiagnosen hun fikk allerede i slutten av 20-åra.

- Da jeg var på et rutinebesøk hos legen som 28-åring fant legen en klump på halsen min. De tok en rekke tester og til slutt fortalte de meg at jeg hadde kreft i skjoldbruskkjertelen, delte skuespilleren, ifølge nettstedet og fortsatte:

STJERNESPEKKET: Sofia Vergara og hennes ektemann Joe Manganiello flørtet foran fotografene da de ankom premieren på Star Wars: The Last Jedi i Los Angeles. Video: Splash DV Vis mer

- Når du er ung og hører ordet «kreft» går tankene dine i spinn, men jeg prøvde å ikke få panikk, og bestemte meg for å lære mer om dette.

Vergara fortalte videre at hun leste hver eneste bok hun kom over om emnet.

- Jeg var heldig som oppdaget det tidlig, og hadde god støtte fra legene, og viktigst av alt, fra familien min. Jeg lærte mye i den perioden, ikke bare om kreft i skjoldbruskkjertelen, men også at når krisen inntreffer så står vi sterkere sammen, påpekte hun, skriver People.

49-åringen, som er gift med «Magic Mike»-kjekkasen Joe Manganiello (44), delte også et bilde fra «Stand Up To Cancer»-eventet med sine nesten 23 millioner Instagram-følgere.

«Så glad for å være en del av dette!!» skrev hun og oppfordret samtidig fansen til å donere penger til den veldedige organisasjonen.

I 2011 åpnet Vergara seg om hvorfor hun lenge hadde holdt kreftsykdommen hemmelig.

- Det er ikke gøy å ha kreft. Man ønsker ikke å tenke på noe som helst annet når man går gjennom det, forklarte hun til magasinet Health.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer