Durek Verrett til Dagbladet:

- Jeg respekterer Harry og Meghan

Prinsesse Märtha Louises kjæreste har tidligere fortalt at han kjenner seg igjen i hertuginnens situasjon.

STØTTER HERTUGPARET: Durek Verrett forteller til Dagbladet at han er glad ekteparet er der for hverandre. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
STØTTER HERTUGPARET: Durek Verrett forteller til Dagbladet at han er glad ekteparet er der for hverandre. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Natt til mandag gikk det skjelvinger i både kongelige kretser og ellers i den vestlige verden da hertuginne Meghan (39) og prins Harrys (36) intervju med Oprah Winfrey (67) nådde skjermen.

Meghan forteller blant annet om utfordringer ved å tilpasse seg det britiske kongehuset, og fortalte at det gikk så langt at hun ikke ville leve.

Ekteparet forteller også om manglende støtte fra det de kaller «institusjonen».

En som tidligere har uttalt seg om Meghans sak, er prinsesse Märtha Louises (49) kjæreste, Durek Verrett (46).

Stort press

I likhet med Meghan havnet han inn i monarkiet gjennom kjærligheten, og også han havnet under et stort press fra både mediene og befolkningen for øvrig.

I magasinet Tatler fortalte han om nettopp dette i november 2019, og sa han kunne kjenne seg igjen i Meghans situasjon.

- Jeg har hatt kanskje sju sammenbrudd og lærte raskt, takket være kjæresten min og familien hennes, at dette er et lynkurs, og du må lære hvordan du takler dette, sa han den gang.

Videre ba han kjæresten om å tilby hjelp til Meghan, ettersom kong Harald (84) og dronning Elizabeth (94) er tremenninger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer