Lisa Anckarman:

- Jeg rømte fra sykehuset

… Og stjal med seg en «suvenir».

RØMTE: Lisa Anckarman ønsket ikke å la seg undersøke på sykehuset. Det endte i et vellykket rømningsforsøk. Her med ektemannen Henrik Borg. Foto: Privat
RØMTE: Lisa Anckarman ønsket ikke å la seg undersøke på sykehuset. Det endte i et vellykket rømningsforsøk. Her med ektemannen Henrik Borg. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den svenske influenseren og Youtuber Lisa Anckarman (33), nå Borg, som er gift med vår egen realityprofil Henrik Borg (28), er ikke fremmed for å by på seg selv.

Hun går nemlig inn i det aller meste med både hud og hår, og i november kunne hun blant annet avsløre at hun hadde skadet seg stygt under en TV-innspilling. Overfor Aftonbladet kunne hun i ettertid avsløre at det endte i operasjon.

Det var imidlertid ikke første sykehusbesøket for Anckarman.

DRAMATISK: Det ble dramatisk da realityparet Lisa Anckarman og Henrik Borg var på juleferie i Thailand. Lisa ble lagt inn på sykehus, og nå får vi endelig se hva som egentlig skjedde i deres YouTube-serie «Lisa&Henrik». Video: «Lisa og Henrik»/Steffen Pettersen Vis mer

Da hun møtte svenske Hänt på rød løper nylig, kunne hun nemlig avsløre at et tidligere sykehusbesøk ikke gikk helt som planlagt - men likevel endte godt.

@hant.se Hahahah @lisaanckarman har alltså RYMT från sjukhuset?!😂🏃‍♀️🏥 #lisaanckarman #sjukhus #4u #fördig #fyp #foryou #häntse ♬ originalljud - hant.se

Historien hun byr på startet hjemme hos en venn av influenseren.

- Jeg er allergisk mot morfin, og en gang tok jeg en kjempesterk hostemedisin med morfin, hjemme hos en venn. En som man egentlig skal ha resept på ha, noe jeg ikke hadde, sier hun.

Det endte med at 33-åringen fikk et allergianfall, og måtte reise med ambulanse til sykehuset.

«EX AND THE CITY»: Guttene legger ut en drøy video på Tiktok. Det får konsekvenser. Video: Discovery + Vis mer

- Der fikk jeg en helt utrolig, hvit skjorte. Dagen etter så skulle jeg egentlig ta røntgen, men det ville ikke jeg, så jeg gikk ut fra sykehuset i den skjorta! Den har jeg fortsatt hjemme. Den bruker jeg av og til når jeg er syk - sykehusskjorta.

- Du har altså rømt fra sykehuset?, spør reporteren.

- Ja. Tenk på de som kjørte forbi meg. Det var klokka fem på morgenen, så gikk jeg der i den hvite skjorta, ler hun avslutningsvis.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer