Durek Verrett:

- Jeg sa nei!

Durek Verrett skal ha nektet å la seg behandle av leger etter at han pådro seg coronasmitte under norgesbesøk.

BLE SYK: Durek Verrett skal ha blitt smittet av corona under sitt siste Norgesbesøk. Foto: Terje Bendiksby / NTB
BLE SYK: Durek Verrett skal ha blitt smittet av corona under sitt siste Norgesbesøk. Foto: Terje Bendiksby / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I forbindelse med prinsesse Ingrid Alexandras 18-årsfeiring i juni, var Durek Verrett (47) på besøk i Norge.

Verrett, som tidligere samme måned ble forlovet med prinsesse Märta Louise (50), tok til Instagram nylig for å oppdatere følgerne sine om hvordan han har det.

I den direktesendte videoen kan sjamanen avsløre at han skal ha blitt smittet av corona under sitt norgesbesøk.

Det var Se og Hør som først omtalte saken.

OPPRØRTE: Durek Verrett og Märtha Louise fortalte om motstanden de har møtt etter at de annonserte forlovelsen. Video: Instagram/@shamandurek Vis mer

- Det er første gang jeg har hatt corona. Jeg har tidligere vært rundt personer som har hatt det, snakket med personer som har hatt det, men aldri blitt smittet, forteller han til sine drøye 260 000 følgere.

I videoen opplyser 47-åringen at han ble bedt om å oppsøke lege. På sykehuset nektet han å ta imot behandling, skal vi tro sjamanen.

- Legene sa jeg måtte ta alle disse «kjemikaliene», de ville jeg skulle bruke en pustemaskin, og alt sånt. Jeg sa «nei!», fordi åndene sa jeg «hadde det jeg trengte for å komme meg gjennom dette».

STØTTE: Durek Verrett, prinsesse Märtha Louises forlovede, kommer med støtte til Norge etter masseskyting i Oslo. Vis mer

Videre kan Verrett fortelle at åndene sa han måtte se på grunnen til hvorfor kroppen hans ble syk. Og grunnen skal han, etter alt å dømme, ha funnet:

- Jeg er en arbeidsnarkoman, jeg er alltid der for andre, jeg bruker alltid all energien min på å gi og gi. Jeg må ta en pause og fokusere på meg, og mine rutiner. Jeg må gjøre pusteøvelser, meditere og lytte til forfedrene for å bli bedre for meg selv, og for folket.

FORLOVET: 7. juni kom nyheten om at prinsesse Märtha Louise hadde forlovet seg med Durek Verrett, og dagen etter uttalte datteren Leah Isadora Behn seg for første gang om forlovelsen. Video: Nora Skavhaug. Reporter: Katrine Bjelke Vis mer

Flere i den norske kongefamilien har også blitt utsatt for coronasmitte tidligere.

I august i fjor testet også prinsesse Ingrid Alexandra positivt for covid-19. I mars var det kong Harald sin tur, og i samme periode som sjamanen ble kronprins Haakon smittet.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer