Kim Kardashian West:

- Jeg savner deg så mye

Realitystjerna minnes sin avdøde far.

HYLLER FAREN: I et innlegg på Instagram deler Kim Kardashian West en hyllest til sin avøde far Robert Kardashian. Foto: Chris Delmas / AFP / NTB
HYLLER FAREN: I et innlegg på Instagram deler Kim Kardashian West en hyllest til sin avøde far Robert Kardashian. Foto: Chris Delmas / AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I helga kom nyheten om at Kim Kardashian West (40) og Kanye West (43) skal skilles. Det bekreftet kilder overfor TMZ.

Ifølge kjendisnettstedet ber Kardashian om delt omsorg for parets fire barn. Rapperen skal ha sagt seg enig i fordelingen og de to stjernene skal være åpne for å samarbeide om barna.

Videre kom det fram at stjerneparet hadde en ektepakt sammen og at begge parter langt på vei skal være enige.

SKILLES: TMZ meldte den 19. februar at Kim Kardashian og Kanye West skilles. Dagbladets kjendisreporter Karoline Pedersen kommenterer. Video: Christian Roth Christensen Vis mer

Deler hyllest til sin avdøde far

Hittil har ingen av partene uttalt seg om skilsmissen, men mandag kveld deler imidlertid realitystjerna et innlegg på Instagram.

Innlegget handler derimot ikke om rapperen, men hennes avdøde far, Robert Kardashian.

«Gratulerer med dagen pappa! Jeg feirer deg hver eneste dag, men i dag feirer jeg deg enda mer. Jeg har så mye å fortelle deg. Jeg ringte telefonnummeret ditt for å se om noen faktisk svarte etter alle disse åra. Jeg kan faktisk ikke tro at jeg husket det. Vær så snill kom og besøk meg i en drøm snart», skriver hun innledningsvis.

«Og kan du være så snill sende meg et tegn i form av disse symbolene/fuglene som vi alltid snakket om?! Jeg savner deg sååå mye», fortsetter hun.

REALITY-KLAR? Superstjernene Kendall og Kylie Jenner poserte på det som så ut til å være «Paradise Hotel». Sannheten viser seg med 99% sikkerhet å være en annen. Video: Rød Løper Vis mer

- Savner deg hver eneste dag

Bildet viser Kim sammen med faren og søsknene Kourtney (41), Khloé (36) og Rob Kardashian (33), og har allerede rukket å få over en million likerklikk.

På Instagram-story har firebarnsmora også delt flere bilder av seg selv sammen med faren fra barndommen.

Også realitystjernas lillesøster Khloé har delt et Instagram-innlegg som inneholder en video av faren.

«Gratulerer med dagen, pappa. Jeg savner deg hver eneste dag. Alle her savner deg. Jeg vet at du er på et bedre sted, men det blir aldri lettere. Jeg elsker deg, jeg elsker deg, jeg elsker deg», skriver hun.

Kim, Kourtney, Khloé og Rob mistet faren sin i ung alder, da Robert Kardashian gikk bort i 2003. I seinere tid har det kommet fram at savnet etter faren, som blant annet er kjent for å ha vært forsvarer til O.J. Simpson (73), er stort.

Da Kim Kardashian fylte 40 år i fjor fikk hun imidlertid en helt spesiell gave av Kanye West. Gaven delte realitystjerna med sine over 206 millioner følgere på Instagram.

HOLOGRAM: Da Kim Kardashian West fylte 40, ga Kanye West henne et hologram av den avdøde faren i presang. Video: Kim Kardashian / Instagram Vis mer

«Et hologram fra himmelen. Til bursdagen min ga Kanye meg den mest gjennomtenkte gaven i livet. En spesiell overraskelse fra himmelen. Et hologram av faren min», skrev hun innledningsvis.

«Det er så naturtro, og vi så på det igjen og igjen fylt med så mange tårer og følelser. Jeg kan ikke engang beskrive hva dette betyr for meg og søstrene mine, for broren min, mora mi og mine nærmeste venner å få oppleve dette sammen», skrev realitystjerna videre om gaven.

«Tusen takk Kanye for dette minnet som varer livet ut», la hun til.

FØLELSESLADD: I en trailer for Netflix-serien «My Next Guest with David Letterman», tar Kim Kardashian til tårene da hun snakker om et sårt tema. Video: Netflix Vis mer

Var skeptiske til forholdet

Som nevnt var det i helga at nyheten om at Kim og Kanye skal skilles nådde offentligheten. Ifølge TMZ var det imidlertid ikke oppgitt en separasjons-dato i dokumentene som ble innlevert av kjendisadvokaten Laura Wasser.

Det var i 2014 at stjerneparet ga hverandre sitt ja, og siden bryllupet har de fire barna North (7), Saint (5), Chicago (2) og Psalm (1) kommet på løpende bånd.

SKAL SKILLES: I helga kom nyheten om at stjerneparet Kim Kardashian og Kanye West skal skilles. Foto: Danny Moloshok / REUTERS / NTB
SKAL SKILLES: I helga kom nyheten om at stjerneparet Kim Kardashian og Kanye West skal skilles. Foto: Danny Moloshok / REUTERS / NTB Vis mer

At de to skulle ende opp sammen, var derimot ikke helt sikkert. Kardashian har nemlig tidligere fortalt til E! News at flere var skeptiske til forholdet.

- Alle fortalte ham at: «Du kan ikke være med henne. Hun er en realitystjerne. Hun kommer til å ødelegge karrieren din», sa hun.

De mange kommentarene stoppet imidlertid ikke West, som vel trygt kan sies å alltid gå sin egen vei - både på privaten og profesjonelt.

- Han sa bare: «Men jeg elsker henne. Jeg bryr meg ikke», sa 40-åringen videre.

REAGERER: Kim Kardashian prøver å jobbe hjemmefra, men det er ikke så enkelt når datteren North West også er til stede. Vis mer

Det siste året har det kommet flere tegn og spekulasjoner på at ekteskapet til det profilerte paret ikke bare har vært en dans på roser.

40-åringen og West gikk tilsynelatende gjennom et utfordrende år i fjor, hvor oppsiktsvekkende Twitter-uttalelser kombinert med en omstridt valgkampanje - begge deler fra Kanye - kapret mye spalteplass.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer