Scott Disick:

- Jeg ser ung ut

Realityprofilen mener at hans ungdommelige utseende er grunnen til at han fant lykken med den 18 år yngre modellen.

SNAKKER UT: Realityprofilen Scott Disick har siden i fjor høst vært i et forhold med 22 år yngre Amelia Hamlin. Her er han avbildet sammen med Kourtney Kardashian. Foto: Scott Roth /Invision / AP /NTB
SNAKKER UT: Realityprofilen Scott Disick har siden i fjor høst vært i et forhold med 22 år yngre Amelia Hamlin. Her er han avbildet sammen med Kourtney Kardashian. Foto: Scott Roth /Invision / AP /NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det går mot slutten for realityfavoritten «Keeping Up With The Kardashians».

Etter nesten 14 år med drama og intriger, samlet den berømte slekta seg i siste episode i sofaen hos den kjente talkshowverten Andy Cohen (53) - for å se tilbake på alle de minneverdige øyeblikkene serien har skapt.

BRYTER SAMMEN: Da Kim Kardashian snakket om Kanye i «Keeping up with the Kardashian» bryter hun sammen. Video: TV 2 Vis mer

Mange minner og temaer blir brakt på bane, også av den mer private sorten. Kourtney Kardashians (42) ekskjæreste Scott Disick (38) var til stede under gjenforeninga, og får på et tidspunkt spørsmål om hvorfor han faller for så unge kvinner.

42-åringen er for tiden i et forhold med modellen Amelia Gray Hamlin (20), og har tidligere også vært sammen med Sofia Richie (22) i tre år. De er begge betraktelig yngre enn ham selv, men det hevder Disick ikke har vært hans valg.

- Alle misforstår dette, at jeg ser etter unge jenter. Jeg går ikke ut og ser etter unge kvinner, sier han i gjenforeninga, ifølge Page Six.

SÅRET: Scott Disick forteller Kourtney Kardashian at han blir såret når hun er med andre. Video: Bilder fra HayU hos TV 2 Sumo. Vis mer

Kritikk

38-åringen har fått mye kritikk for sine unge kjærester opp gjennom årene. Ekskjæresten Sofia Richie har tidligere uttalt at hun ikke brydde seg nevneverdig om aldersforskjellen, og Disick selv ser også ut til å leve fint med aldersgapet.

MYE YNGRE: 20 år gamle Amelia Hamlin er i forhold med 18 år eldre Scott Disick. Foto: PA Photo / NTB
MYE YNGRE: 20 år gamle Amelia Hamlin er i forhold med 18 år eldre Scott Disick. Foto: PA Photo / NTB Vis mer

På spørsmål om hvorfor kjærestene hans har vært så mye yngre enn ham selv, svarer realitystjerna slik:

- De blir tiltrukket av meg fordi jeg ser så ung ut. Det er slik jeg forklarer det for meg selv.

Den er duket for aller siste episode av «Keeping up with the Kardashian», og der forteller Kim Kardashian hvorfor hun vil skilles. Video: Hayo via TV 2 play Vis mer

Det var i fjor høst Scott Disick og Amelia Gray Hamlin falt for hverandre. Hun er datter av skuespillerparet Harry Hamlin (69) og Lisa Rinna (57).

Sistnevnte har vært å se i flere sesonger av «Real Housewives of Beverly Hills», og i traileren til sesong elleve uttalte hun at Disick er «alt for gammel» for datteren Amelia, ifølge Page Six.

Avviste gjenforening

Unge jenter eller ei, det er i hvert fall ingen tvil om at Scott Disick har gått videre etter bruddet med Kourtney Kardashian i 2015. Da hadde de vært sammen i hele ni år.

I løpet av forholdet fikk de barna Mason (11), Penelope (8) og Reign (6) - som de i dag samarbeider godt om.

Det tidligere paret gikk gjennom en rekke opp- og nedturer i løpet av forholdet, noe som ble godt dokumentert i familiens realityserie «Keeping Up With the Kardashians».

Her fikk seerne være vitne til både utroskapsrykter og Disicks ville festvaner, en livsstil som til slutt sendte ham på rehab før Kardashian valgte å dumpe ham sommeren 2015.

Fansen har i lang tid ønsket at eksparet skulle finne tilbake til hverandre igjen, noe de selv kommenterte i den nevnte gjenforeninga.

- Folk klarer ikke å tro på det, men vi har ikke det. Ærlig, sa Disick, før han fortsatte:

- Så irriterende.

KRANGLER: I ukens episode av «Keeping Up with the Kardashians» blir det opphetet stemning når Kris Jenners kjæreste, Corey Gamble, og Scott Disick snakker om barneoppdragelse. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Godt forhold

Til tross for at romantikken sluttet å blomstre for seks år sida, har eksparet i dag et svært godt vennskap. I tillegg samarbeider de om de tre barna daglig, reiser på ferieturer sammen og møtes i sosiale sammenhenger.

- Jeg føler at vi er gode venner og foreldre, sa Disick videre.

- Vi er familie. Det tror jeg vi alltid vil være, la han til.

I intervjuet fortalte også Kourtney at det skal ha vært Disicks elleville partyliv som ble siste dråpen for forholdet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer