Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Chrissy Teigen:

- Jeg skal fjerne puppene

Modellen innrømte tidligere i år at hun hadde forstørret brystene. Nå skal hun reversere inngrepet.

SKAL OPERERES: Chrissy Teigen avslører at hun skal operere brystene. Foto: NTB scanpix
SKAL OPERERES: Chrissy Teigen avslører at hun skal operere brystene. Foto: NTB scanpix Vis mer

Chrissy Teigen (34) slo for alvor gjennom som modell i 2010, da hun ble avbildet i magasinet Sports Illustrated som «årets nykommer».

Den gang var hun 24 år gammel, og relativt ny i bransjen. Likevel hadde hun gjort flere mindre oppdrag åra i forveien, og jobbet i all hovedsak som badedraktmodell. På bakgrunn av yrkesvalget, valgte hun i 20-åra å legge seg under kniven og operere.

Det innrømmet hun i mars, hvor hun samtidig fortalte at hun angret på inngrepet.

- Jeg vil ta dem ut nå. Hvis jeg skulle gjort én ting, ville det vært å løfte dem. Jeg tror det er meningen å bytte ut implantatene hvert tiende år, men når du får barn og tenker på risikoen ved operasjon, tenker du: «Dette er ikke måten jeg vil dø på, under en brystoperasjon», fortalte hun da.

FORHANDLING: Til tross for at Chrissy Teigen og John Legends datter, Luna, bare er tre år, har hun allerede lært seg noen nyttige forhandlingskunnskaper. Video: @chrissyteigen / Instagram. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

- Ikke noen stor greie

Nå avslører hun imidlertid på Instagram at hun skal gjennomgå operasjonen for å få de ti år gamle implantatene bort.

- Jeg postet at jeg tok en covid-test på Twitter, ettersom jeg skal opereres snart. Mange er forståelig nok nysgjerrige (og for nysgjerrige), så jeg sier det bare her: Jeg skal fjerne puppene mine, skriver hun i et innlegg.

Teigen har postet et bilde i bar overkropp, men har sensurert bort brystvortene. Bildet er tilsynelatende fra før Teigen opererte brystene større.

- De har vært flotte for meg i mange år, men nå er jeg bare over det. Jeg skulle gjerne klart å dra opp glidelåsen på en kjole i min størrelse og å ligge på magen komfortabelt. Ikke noen stor greie, fortsetter hun innlegget.

- Dum, mirakuløs pose med fett

Hun ber videre følgerne om å ikke bekymre seg for henne.

- Jeg kommer fortsatt til å ha pupper, de kommer bare til å være rent fett. Som er alt en pupp er i utgangspunktet. En dum, mirakuløs pose med fett, avslutter hun.

I mars forklarte hun at hun tok implantatene for å se bra ut i badedrakt.

- Jeg tenkte at hvis jeg skulle posere, liggende på ryggen, så ville jeg at de skulle strutte, sa hun.

Sophie Elise Isachsen har fjernet silikonen i brystene sine, og stiller opp toppløs på forsiden av gratismagasinet Natt og Dag. Vis mer

Hun forklarte også at brystene endret seg etter at hun fikk barn. Hun har som kjent barna Luna (4) og Miles (2) med ektemannen John Legend (41).

Sluttet som modell

I fjor fortalte Teigen at hun har besluttet å legge modellkarrieren på hylla, og at hun i tida framover ønsker å fokusere på å være mor.

I et intervju med Good Housekeeping Magazine, fortalte 34-åringen nemlig at hun er klar over at kroppen har forandret seg, men at hun i gjengjeld har fått to vakre barn - og at hun ikke lenger «trenger» å jobbe som modell.

- Jeg trenger ikke å være badedraktmodell lenger. Jeg får være mamma, jeg får lage mat og jeg får møte fantastiske mennesker. Og jeg er glad for at jeg går gjennom denne endringen, fortalte hun åpenhjertig til magasinet den gang.

STORT: I «Insider Fem» blir vi kjent med Sindy Starlet. Hun har lyst på Skandinavias største pupper. Video: Dplay/Rød Løper Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!