- Jeg skammer meg ikke over kroppen min

Gravide Kim Kardashian svarer vektkritikerne.

(Dagbladet): Kim Kardashian (32) er kjent for å dele mye av sitt privatliv med fansen gjennom TV-programmet «Keeping Up With The Kardashians», i tillegg til at hun er svært aktiv på flere sosiale medier.

Men publikum er ikke alltid like hyggelige i sine tilbakemeldinger, skal vi tro realitystjerna.

- Hinsides tullete Kardashian er for tiden gravid og venter sitt første barn med rapperen Kanye West, noe som har ført til mye spekulasjon rundt hvor mye hun har gått opp i vekt.

- Det er tøft når du ser at folk kommer med all slags spekulasjoner, som «hun har gått opp 35 kilo». Jeg har ikke gått opp halvparten av det en gang. Men det bryr meg ikke, jeg har blitt mer tykkhudet, og jeg elsker å kle meg med min nye kropp, sier hun til Access Hollywood, ifølge Huffington Post.

Hun har også svart kritikerne på sin blogg.

- Jeg ser kommentarer fra mange om at jeg bare går i svarte klær, at jeg prøver å gjemme graviditeten og at jeg skammer meg over kroppen min. Det er helt hinsides tullete. Jeg har alltid gått i svart og jeg elsker det. Det er enkelt og fint. Men jeg går i hvitt og andre farger også. Mote er gøy og jeg elsker å eksperimentere, også når jeg er gravid, skriver hun.

Tidligere i graviditeten skrev stjerna at hun slet med å finne klær som passet, og at hun ikke ikke ville fremheve magen før den begynte å vokse ordentlig.

- På dette stadiet er jeg vel mer opptatt av å skjule vektøkninga, enn å framheve magen, nettopp fordi den ikke har poppet fram enda, men så fort magen er mer synlig, skal jeg framheve den mer, og jeg gleder meg til det, skrev hun da på bloggen.

Elsker hæler Og hun holder det hun lover.

Den siste tida har hun stadig stilt opp i stramme kjoler og skjørt som fremhever de kjente flotte formene hennes og den voksende magen, og hun er heller ikke fremmed for å gå i høye hæler. Se bildeserien over.

- Jeg elsker å gå i høye hæler og jeg syns man skal gå med det man føler seg vell i. Flate sko er bare ikke meg, men jeg skal teste det ut, så får vi se, sier hun i et ferskt intervju med Good Morning America.