Daniel Godø og tvillingbroren Nicolai:

- Jeg skjøv tvillingbror vekk

Selv om «Farmen»-deltakeren og tvillingbroren er eneggede tvillinger, finnes det én vesentlig forskjell.

BESTEVENNER: Tvillingbrødrene Nicolai og Daniel Engeli Godø er der for hverandre i tykt og tynt. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
BESTEVENNER: Tvillingbrødrene Nicolai og Daniel Engeli Godø er der for hverandre i tykt og tynt. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

ÅLESUND (Dagbladet): Daniel Engeli Godø (30) gjorde seg bemerket allerede i 2014, da han for første gang deltok i TV 2-programmet «Farmen». Han var med i bare to uker, men han gjorde likevel et sterkt inntrykk - spesielt etter å ha overrasket både seg selv, sine venner og sin familie ved å stå fram som homofil, på TV.

Sju år etter, i 2021, fikk han muligheten igjen, denne gangen i sidekonkurransen «Torpet». Der gikk han helt til topps. Nå, ikke mange ukene etterpå, er han en del av «Farmens» finaleprogram.

Søndag skal han nemlig kjempe mot Heidi Lereng (24) og Tonje Frigstad (21) om å ta seg helt til topps i TV 2-programmet.

- Visste ingenting

«Farmen»-Daniel har i flere år bodd i Oslo. Opprinnelig er han imidlertid fra Ålesund, der familien hans fortsatt holder til - deriblant tvillingbroren Nicolai Engeli Godø, som han har et svært nært forhold til.

De to er eneggede tvillinger, men mens Daniel lever et lykkelig liv sammen med kjæresten Markus, har Nicolai vært gift i åtte år med kona Miriam.

Nylig fikk også Nicolai og kona en baby sammen.

Til Dagbladet forteller Nicolai at han fikk vite at broren hadde en annen legning enn ham selv i 2010 - fire år før han, som han selv kaller det, «kom ut av skapet», foran hundretusener av TV-seere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer