- Jeg skulle brukt BH og hatt på meg mindre sminke

Gwyneth Paltrow (40) om den katastrofale Oscar-kjolen.

- SKULLE HATT PÅ MEG BH: Gwyneth Paltrow (40) angrer på at hun ikke hadde på seg BH under denne Alexander McQueen-kjolen på Oscar-utdelingen i 2002. Kjolen ga henne plass på Oscars verst kledde-liste det året. Foto: NTB Scanpix
- SKULLE HATT PÅ MEG BH: Gwyneth Paltrow (40) angrer på at hun ikke hadde på seg BH under denne Alexander McQueen-kjolen på Oscar-utdelingen i 2002. Kjolen ga henne plass på Oscars verst kledde-liste det året. Foto: NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Tidligere denne uka gikk «Les Misérables»-stjerna Anne Hathaway (30) ut og beklaget sin Oscar-kjole fra Prada, som gjorde at hun havnet på årets verst kledde-liste.

Nå er det Hollywood-kollega Gwyneth Paltrow (40) som går ut og snakker om Oscar-kreasjonene hun fikk kritikk for tilbake i 2000 og 2002.

- Ville forsvinne Mye av årsaken til slakten var at skuespilleren droppet BH-en begge årene.

- Den første er fra Calvin Klein. Det er en OK kjole, men ikke Oscar-materiale. Jeg valgte den fordi jeg ønsket å forsvinne det året, sier Paltrow på bloggen sin GOOP.

To år etter bar Paltrow en gotisk-inspirert kreasjon fra Alexander McQueen. Heller ikke den falt i smak hos kritikerne.

- Det var noen problemer der. Jeg elsker fortsatt kjolen i seg selv,  men jeg skulle hatt på meg BH, hatt løst hår og mindre sminke. Da hadde den funket som jeg ville. Jeg ville ha litt punk på Oscar-utdelingen, skriver Paltrow, som i år valgte å droppe den prestisjetunge filmfesten.

Den dag i dag blir Alexander McQueen-kjolen stadig hentet fram igjen som én av de verste Oscar-kjolene i historien.

- Ganske fantastiske Siden den gang har «The Royal Tenenbaums»-stjerna sverget til sin stylist Elizabeth Saltzman.

I fjor havnet Paltrow på Oscars best kledde-liste med sin helhvite kreasjon fra Tom Ford. Stjerna er svært fornøyd med jobben stylisten har gjort.

JA, JA, NEI: Gwyneth Paltrow angrer på at hun bar den isblå Calvin Klein-kreasjonen til Oscar-utdelingen i 2000. Fjorårets Oscar-kjole, den kritthvite kreasjonen fra Tom Ford, og den rosa kjolen hun bar på filmfestivalen i Venezia i fjor, er stjerna langt mer fornøyd med. Foto: NTB Scanpix
JA, JA, NEI: Gwyneth Paltrow angrer på at hun bar den isblå Calvin Klein-kreasjonen til Oscar-utdelingen i 2000. Fjorårets Oscar-kjole, den kritthvite kreasjonen fra Tom Ford, og den rosa kjolen hun bar på filmfestivalen i Venezia i fjor, er stjerna langt mer fornøyd med. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg synes at alle er ganske fantastiske. Dette kan jeg si fordi jeg ikke har noe med valgene å gjøre, sier Paltrow.

- Favorittene er den rosa Prada-kjolen jeg bar på filmfestivalen i Venezia i 2011, og selvfølgelig den hvite Tom Ford-kjolen fra fjorårets Oscar.