Trine Skei Grande:

- Jeg skulle gjerne hatt noen å feire valentinsdagen med

... mens andre kjendiser boikotter den amerikanske tradisjonen.

DELTE MENINGER: Kjendisene har ulik oppfatning av hvordan de ønsker å markere, eller ikke markere, valentinsdagen. Foto: NTB Scanpix
DELTE MENINGER: Kjendisene har ulik oppfatning av hvordan de ønsker å markere, eller ikke markere, valentinsdagen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Dagen der kjærligheten visstnok skal feires er endelig her, og restaurantbesøk, overraskelser og dyre gaver er en selvfølge for mange.

Valentinsdagen har føyet seg inn i rekka av tradisjoner mange nordmenn har fått et forhold til, men det skal også sies at 14. februar er dagen hvor mange single blir påminnet sivilstatusen sin.

Dagbladet har snakket med et knippe norske kjendiser om hva de legger i feiringa, og hvorvidt de er for eller imot den i utgangspunktet amerikanske tradisjonen.

- Hopper bukk over valentinsdagen

Onsdag kveld var det duket for premieren på den nye norske storfilmen om Roald Amundsen på Colosseum kino i Oslo. Blant de oppmøtte var blant andre Jenny Skavlan (32) og Thomas «Fingern» Gullestad (38), som for tida venter sitt andre barn sammen.

- Jeg kom ikke på dette før i dag, men vi har ingen planer, sier Skavlan om valentinsdagen og fortsetter:

- Det er veldig tett på morsdag, så det føles litt kravstort som kvinne i hvert fall, å skulle få noe igjen.

Gullestad sier seg enig med kona, og innrømmer at han hadde tenkt til å spørre henne om «de skulle hoppe bukk over hele feiringa». Morsdagen ble nemlig feiret i helga, og da fikk Skavlan både frokost og blomster, noe hun mener er mer enn nok.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer