Tom Stiansen:

- Jeg sov ikke på tre dager

Programlederen letter på sløret om «71 grader nord», familielivet og hvorfor han misliker kaffe.

INGEN FAN: De fleste vet kanskje ikke at programleder Tom Stiansen misliker både alkohol og kaffe. Foto: Haakon Lundkvist / TVNorge
INGEN FAN: De fleste vet kanskje ikke at programleder Tom Stiansen misliker både alkohol og kaffe. Foto: Haakon Lundkvist / TVNorge Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Neste uke sparkes finalen av årets sesong av «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» i gang. I spissen står programleder Tom Stiansen (50) - som har ledet TVNorge-programmet helt siden 2006, gjennom hele 27 sesonger.

Man skulle kanskje tro at enkelte hadde blitt lei av å ta seg fra Lindesnes til Nordkapp gang på gang. Men når Dagbladet slår på tråden til den smørblide programlederen kan han forsikre om at han ikke har noen planer om å gi seg i nærmeste framtid.

- Jeg har vært 27 ganger gjennom Norge med «71 grader nord». Jeg er ikke lei, og er veldig glad i den jobben. Jeg håper at seertallene holder seg oppe slik at vi kan holde på i mange år til, forteller han.

Følger i farens fotspor

På privaten har Stiansen vært gift i over 20 år, og har to sønner.

- Savner du familien når du er borte?

- Det går fint. Vi spiller inn alt på fire til fem uker, så jeg føler at jeg har fått tatt igjen veldig mye opp gjennom i og med at jeg jobber frilans. Da bestemmer jeg mye av dagene mine når jeg er hjemme. Jeg føler at jeg har fått fulgt opp bra i barneåra, svarer Stiansen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer