Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

- Jeg spiller litt på kropp

«Farmen»-deltakeren Endre Aabrekk kaster klærne igjen.

I VANNET: I kveldens episode av «Farmen» fant deltaker Endre Aabrekk og Joar Søhoel ut at det ville vært morsomt å kle seg i jentenes bikini og undertøy og bade. Foto: TV 2
I VANNET: I kveldens episode av «Farmen» fant deltaker Endre Aabrekk og Joar Søhoel ut at det ville vært morsomt å kle seg i jentenes bikini og undertøy og bade. Foto: TV 2 Vis mer

(Dagbladet): I kveldens episode av realityprogrammet «Farmen» på TV 2 kaster deltaker Endre Aabrekk (27) klærne nok en gang.

Tidligere i sesongen strippet han og Knut Eriksen Eide (26) av seg alle klærne og hoppet i vannet mens kameraene rullet. 

Denne gangen kler han seg i jentenes undertøy og hopper i havet med Joar Søhoel (28).

- Jeg vet ikke om jeg og Joar kjeder oss veldig her inne, eller om vi har mista fatningen. Men vi bestemte oss uansett for å kle oss ut i Marianne og Ingvilds badetøy i dag, sier Endre i programmet.

Skylder på Joar I ettertid aner egentlig ikke Aabrekk hvor påfunnet kom fra. Han beskriver det som et av sine flaueste tv-øyeblikkene og skylder på deltaker Søhoel.

- Vi kan skylde på Joar, han trengte noen til å være med, så da stilte jeg opp for å backe han. Tror det var litt blanding av at vi kjeda oss, det hørtes ut som et morsomt påfunn der og da, ler Endre Aabrekk til Dagbladet.

Joar Søhoel ler og mener han får skylden for alt.

- Nå for tiden får jeg skylden for alt som skjer inne på gården der så jeg får ta skylden for dette også, ler han og legger til:

- Vi begynte å kjede oss skikkelig den uka, så da måtte vi finne på noe morsomt. Siden jeg har samboer kunne jeg nesten ikke bade naken, så jeg gikk for det minste klesplagget.

- Litt flaut For Søhoel er ikke badingen hans flaueste øyeblikk inne på «Farmen», denne uka ble det ramaskrik inne på gården da Søhoel, Aabrekk og Knut Eriksen Eide (26) stakk av med en gås og grilla den. 

- Jeg irettesatte Jon og Dag Egil for å forsyne seg av havregrøt, så ender det opp med at jeg stikker av med en hel gås på slutten. Det var litt flaut. Jeg har fått hørt det i ettertid for å si det sånn, sier han.

Aabrekk har ikke vært fremmed for å kaste skjorta på tv-skjermen.

- Jeg har aldri vært flau over å vise overkroppen min, men det blir litt fremstilt som om at jeg gjør det for å få komplimenter og oppmerksomhet, sier Endre Aabrekk og legger til:

- Jeg gjør det litt fordi jeg spiller litt på det med kropp, jeg syns det er morsomt, det er ikke fordi jeg syns jeg ser bra ut, men jeg har ingen problemer med å ta av meg skjorta, den kommer lett av.

Brå overgang Søhoel er kokk. Å komme hjem fra «Farmen» ble en brå overgang.

- Da jeg kom hjem var det rett til julebordsesong, det ble ganske brå overgang, så jeg savner egentlig den roen alle hadde og å kunne senke skuldrene og slappe skikkelig av. Jeg kunne godt tenke meg tilbake til en sånn setting en gang, sier Søhoel.

Aabrekk savner å ikke ha noen bekymringer.

- Det var så trygt og godt å være der inne, stille, rolig og ingen bekymringer. Det er noe med at man ikke har mobiltelefon, og den største bekymringen vi hadde var at vi måtte melke kyrne hver morgen. Det livet vi har utenfor er veldig mye mer stressende. Jeg merket det med en gang jeg kom ut, jeg ble sliten i hodet, sier Aabrekk.

Siste gang Han lover at det blir lenge til neste gang han kler på seg Ingvilds undertøy.

- Det blir lenge til neste gang både for min egen og andres skyld, sier Aabrekk.

Søhoel sier seg enig.

- Det er første og siste gang. Sånt skjer når du stenger inn noen på en lite område og bare gir de poteter og havregrøt å leve av, da blir man litt tullete, sier han.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media