Tallulah Willis:

- Jeg straffet meg selv

Kjendisdattera er brutalt ærlig om eget utseende.

KJENDISBARN: Scout LaRue, Rumer og Tallulah Willis er døtrene til to av Hollywoods største stjerner. Mens søskenlikheten er tydelig, åpner sistnevnte seg opp om usikkerheten rundt eget utseende. Foto: Stewart Cook/Sony Pictures/Shutterstock/NTB
KJENDISBARN: Scout LaRue, Rumer og Tallulah Willis er døtrene til to av Hollywoods største stjerner. Mens søskenlikheten er tydelig, åpner sistnevnte seg opp om usikkerheten rundt eget utseende. Foto: Stewart Cook/Sony Pictures/Shutterstock/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er få som har så profilerte foreldre som det Rumer (32), Scout LaRue (29) og Tallulah Belle (27) har.

De tre jentene er nemlig døtrene til det tidligere stjerneparet Demi Moore (58) og Bruce Willis (66), og har vokst opp med kameralinsa rettet mot familien.

Eksparet var gift fra 1987 til 2000 og har beholdt et nært vennskap etter skilsmissen. Det har de bevist overfor fansen en rekke ganger.

Også døtrene deres har fått mye oppmerksomhet, naturligvis på grunn av foreldrene, men også for egen karriere og eget liv, og nå får den yngste søsteren internasjonal oppmerksomhet.

- Tok lang tid

Det gjør hun som følge av et Instagram-innlegg hvor hun har delt bilder av seg selv og mora.

«Det tok meg lang tid å innse at: A) Aldring skjer uten din kontroll, tida går og ansiktet ditt kan endre seg», skriver hun innledningsvis, før hun fortsetter:

«B) Jeg straffet meg selv fordi jeg ikke liknet mora mi, og etter å ha blitt fortalt at jeg var BW (Bruce Willis, journ.anm.) sin tvilling siden fødselen, foraktet jeg likheten. Dette fordi jeg trodde at mitt «maskuline» ansikt var den eneste grunnen til at jeg ikke kunne bli elsket. Det er uriktig».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer