Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

- Jeg synes det var et ganske billig triks

Derfor er rekordselfien «juks», mener Barack Obama.

- BILLIG TRIKS: Barack Obama (52) mener Ellen DeGeneres småjukset da hun stjal retweet-rekorden fra ham med denne Oscar-selfien. Foto: NTB Scanpix / Twitter The Ellen Show
- BILLIG TRIKS: Barack Obama (52) mener Ellen DeGeneres småjukset da hun stjal retweet-rekorden fra ham med denne Oscar-selfien. Foto: NTB Scanpix / Twitter The Ellen Show Vis mer

(Dagbladet): Han er av mange regnet som verdens aller mektigste mann, Barack Obama (52).

Likevel måtte den amerikanske presidenten nylig se seg slått av talkshowverten Ellen DeGeneres, som snappet til seg Twitter-rekorden han satt på over det mest delte bildet på mikrobloggtjenesten.

- Om bare Bradleys arm var lenger, skrev DeGeneres til Oscar-bildet.

- Billig triks DeGeneres' Oscar-selfie, med blant andre Jennifer Lawrence, Kevin Spacey, Brad Pitt, Julia Roberts og Angelina Jolie, er i skrivende stund retweetet over 3,4 millioner ganger, mens Obamas «Four more years»-tweet fra valget i 2012 «bare» er delt 780 000 ganger.

Obama selv synes imidlertid at Oscar-selfien er «juks». Det fortalte han under et videointervju med DeGeneres i dag.

- Jeg hørte om det der. Jeg synes selv at det var et ganske billig triks. Å samle en hel haug med kjendiser i bakgrunnen...Du ga de pizza...,sa Obama og ristet oppgitt med hodet.

- Jeg beklager for at jeg gjorde det. Men jeg tok rekorden din, sa talkshowverten fornøyd.

- Har ikke tid til meg I intervjuet forteller Obama også om døtrene Sasha (15) og Malia (13), som han mener vokser opp veldig fort.

- De gjør det bra skolen, de er smarte, morsomme, snille og atletiske, så jeg kan ikke klage på noe bortsett fra at de får mindre og mindre tid til meg. Jeg er ikke interessant lenger, sier presidenten.

Skulle døtrene gå «helt berserk», ved å for eksempel skaffe seg tatoveringer, forteller Obama at han har lagt en heller slu plan.

Da vil nemlig han og kona Michelle ta samme tatovering, på nøyaktig samme sted som døtrene.

- Det vil redusere kulhetsfaktoren. Michelle og jeg kommer til å legge ut bilde av det slik at alle får se det, og vi kommer til å si at vi har matchende tatoveringer. Jeg mistenker at det vil virke ganske avskrekkende for Sasha og Malia, sier han.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling