Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

- Jeg tenkte at dette her må være en drøm

Mudassar Aziz (29) ved Bislett Kebab fikk sjokk da Hollywood-stjerna Sarah Jessica Parker kom på besøk.

(Dagbladet): I stedet for å delta på gårsdagens storslåtte nobelbankett, bestemte Hollywood-stjerna Sarah Jessica Parker seg for å dra et helt annet sted for å døyve sulten - nemlig Bislett Kebab.

- Jeg spiste en fantastisk kebab, det var utrolig, sa Parker under pressekonferanse i forkant av kveldens Nobelkonsert.

- En drøm Bislett Kebab-ansatte Mudassar Aziz (29) fikk sjokk da «Sex og singelliv»-stjerna kom inn dørene mandag kveld.

- Jeg ble først veldig overrasket, da. Og så tenkte jeg at dette her må være en drøm. Jeg har jo sett på filmen hennes «Sex og Singelliv», og de seriene og sånt, sier Aziz til Dagbladet.

Se hele intervjuet med Aziz over!

- Fornøyd Dag Hvaring, sjef i Dinamo, som organiserer Fredskonserten, bekrefter til Dagbladet at de hadde med superstjerna på rundtur i Oslo mandag.

- Jeg tror hun var fornøyd med den lille runden vi hadde, sier han.
I kveld skal Sarah Jessica Parker lede årets Nobelkonsert sammen med en annen Hollywood-stjerne, Gerard Butler.

Blant artistene som skal opptre på kveldens fredspriskonsert, finner man Kylie Minogue, Jennifer Hudson, Seal, Karpe Diem, Susanne Sundfør og Laleh.

DRO PÅ BISLETT KEBAB: I stedet for å spise sammen med statsledere og fredsprisvinnere mandag kveld, dro Hollywood-stjerna og Nobel-verten Sarah Jessica Parker heller på Bislett Kebab. Foto: NTB Scanpix
DRO PÅ BISLETT KEBAB: I stedet for å spise sammen med statsledere og fredsprisvinnere mandag kveld, dro Hollywood-stjerna og Nobel-verten Sarah Jessica Parker heller på Bislett Kebab. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media