­

- Jeg tenkte: «Hvis jeg slipper taket nå, så havner jeg under bilen»

Jørgen Foss åpner seg om det dramatiske ranet i USA.

SKREMMENDE OPPLEVELSE: Jørgen Foss er tilbake i Norge etter at han i midten av oktober ble brutalt overfalt og ranet. Når forteller han hva som skjedde. Foto: Jørn H. Moen / Dagbladet
SKREMMENDE OPPLEVELSE: Jørgen Foss er tilbake i Norge etter at han i midten av oktober ble brutalt overfalt og ranet. Når forteller han hva som skjedde. Foto: Jørn H. Moen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): - Jeg husker at jeg lå på bakken og hadde fryktelig vondt. Det rant blod ut av nese og munn. Så husker jeg å ha ropt: «Hvor er tennene mine?!».

Under drømmeferien til USA skjedde det som ikke skal skje.

I midten av oktober ble politiker, skuespiller og samfunnsdebattant Jørgen Foss (28) brutalt overfalt og ranet i Los Angeles. Kort tid etter la han ut følgende beskjed på Facebook:

«Dagen er tilbrakt på sykehus og tannlege etter at jeg ble ranet og overfalt av en falsk übersjafør her i USA. Var som en amerikansk actionfilm der jeg lå med tenna strødd utover gata og det kommer 4 politibiler, brannvesen og et helikopter i jakten på gjerningsmannen».

Nye tenner

Kunngjøringen førte raskt til store overskrifter i landets riksaviser.

- Jeg hadde aldri i verden trodd at det skulle ta så av. Jeg ble helt rørt av alle tilbakemeldingene. En halvtime etter at dette ble kjent, fikk jeg melding av tannlegen min, som for øvrig er verdens beste, hvor det sto: «Mandag klokka 09.00 er du hos meg.»

Foss slipper ut en latter som ljomer i lokalet der Dagbladet møter ham, og blotter samtidig sin helt nye tanngard. 28-åringen er trygt tilbake i Norge, men legger ikke skjul på at den skremmende opplevelsen i USA har gått hardt inn på ham.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer