Alec Baldwin

- Jeg trakk ikke av

Alec Baldwin stilte til intervju for første gang siden skyteepisoden i oktober.

FØRSTE INTVERJU: Alec Baldwin ble intervjuet om skyteepisoden på settet til filmen «Rust» i oktober. Foto: Jeffrey Neira / ABC News via AP / NTB
FØRSTE INTVERJU: Alec Baldwin ble intervjuet om skyteepisoden på settet til filmen «Rust» i oktober. Foto: Jeffrey Neira / ABC News via AP / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det eneste relevante spørsmålet om skyteepisoden på settet til filmen «Rust», der en filmfotograf døde, er hvordan kula endte opp i våpenet, sier Alec Baldwin.

- Det er bare ett spørsmål som må besvares, og det er hvor den skarpe ammunisjonen kom fra, sier Baldwin i et intervju som ble sendt på TV natt til fredag norsk tid.

Intervjuet med ABC News er den første gangen Baldwin, som er både hovedrolleinnehaver og produsent på filmen, bretter ut om skyteepisoden 21. oktober. Filmfotograf Halyna Hutchins mistet livet i episoden, og kula traff også regissør Joel Souza i skulderen.

- Jeg trakk ikke av. Jeg ville aldri ha rettet et våpen mot noen og trukket av. Aldri, sier Baldwin i intervjuet.

Gråtkvalt

Han legger til at han og Hutchins hadde det til felles at de begge trodde rekvisittrevolveren var tom. Skytingen fant sted da de to øvde på en scene der Baldwin siktet rett i kameraet.

Senere i intervjuet bryter skuespilleren sammen i gråt da han beskrev filmfotografen. Han sier at hun var «elsket og beundret» av alle som jobbet med henne.

Får støtte av innspillingsleder

Innspillingslederen som ga Baldwin våpenet, støtter opp om skuespillerens påstand om at han ikke trakk av. Det opplyste Lisa Torraco, som er en av forsvarerne til innspillingsleder Dave Halls, til ABC News tidligere torsdag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer