Emma Krokdal og Dolph Lundgren:

- Jeg trenger ikke bevise noe for noen

Emma Krokdal (24) og Dolph Lundgren (62) har fått mye oppmerksomhet etter at forholdet deres ble kjent.

REAKSJONER: Norske Emma Krokdal var forberedt på at det ville komme reaksjoner da det ble kjent at hun hadde funnet lykken med den svenske Hollywood-stjernen Dolph Lundgren. Foto: Privat
REAKSJONER: Norske Emma Krokdal var forberedt på at det ville komme reaksjoner da det ble kjent at hun hadde funnet lykken med den svenske Hollywood-stjernen Dolph Lundgren. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I slutten av januar bekreftet norske Emma Krokdal (24) til Dagbladet at hun hadde funnet lykken med den svenske Hollywood-stjerna Dolph Lundgren (62). Den gang kunne nordmannen fortelle at de møttes på et treningssenter hun jobber på i West Hollywood, og at de har mye til felles.

Forholdet deres fikk naturligvis svært mye oppmerksomhet, og spesielt fokuserte mange på aldersforskjellen på 38 år mellom de to.

Overfor Dagbladet forteller Krokdal nå at tilbakemeldingene har variert.

- Alt fra familie, venner og bekjente har faktisk vært utrolig fint. Jeg var litt bekymret for det i starten, så jeg ble overrasket over hvor mange fine tilbakemeldinger vi har fått. Fra fremmede har det vært litt mer negativt, men også en del støttende og positive hilsninger, noe jeg setter pris på, forteller hun.

Forberedt

24-åringen legger ikke skjul på at hun var forberedt på at det ville komme reaksjoner på aldersforskjellen mellom dem, og mener derfor at det ikke var sjokkerende når det faktisk kom.

- Jeg skjønner veldig godt at folk tenker det de tenker, så derfor har det ikke så mye å si for meg. Folk kommer til å ha sine meninger uansett, og jeg trenger ikke bevise noe for noen. Dolph og jeg har det utrolig bra sammen, og at noen kommenterer noe negativt vil ikke endre på det, fortsetter hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer