STJERNEPAR: Miranda Kerr og Orlando Bloom fikk sønnen Flynn i januar etter en lang og tøff fødsel. Foto: Justin Lane/EPA
STJERNEPAR: Miranda Kerr og Orlando Bloom fikk sønnen Flynn i januar etter en lang og tøff fødsel. Foto: Justin Lane/EPAVis mer

- Jeg trodde jeg skulle dø

Victoria's Secret-modellen Miranda Kerr forteller om sin tøffe fødselsopplevelse.

(Dagbladet): Det er et halvt år siden den australske Victoria's Secret-modellen Miranda Kerr (28) og Hollywood-kjekkasen Orlando Bloom (34) ble foreldre til lille Flynn den 6. januar.

- Jeg hadde en naturlig fødsel, uten smertestillende. Det var en lang, krevende og vanskelig fødsel, men Orlando var der og støttet meg gjennom det hele. Jeg kunne ikke ha gjort det uten ham, skrev Kerr på hjemmesiden for hudpleiemerket Kora Organics noen uker etter fødselen.

Men nå avslører hun hvor tøff fødselsopplevelsen egentlig var.

Trodde hun skulle dø
- Jeg trodde faktisk jeg skulle dø, sier hun i et intervju med australske InStyle Magazine, ifølge Daily Mail.

- På et punkt forlot jeg kroppen min, og det føltes som om jeg så ned på meg selv. Smerten var utrolig intens, sier hun.

Hun forteller at sønnen var en stor baby på 4,5 kilo da han ble født.

- Jeg fortsatte å tenke «hvordan klarer kvinner å gjennomføre dette?». Men hvis andre kvinner hadde gjort det, så kunne jeg det også. Jeg var bestemt.

- Det er verdt det
Bare uker etter fødselen hadde Kerr kvittet seg med graviditietskiloene.

INTENST: Miranda Kerr beskriverer fødselen som en intens smerte. Foto: Andrew Kelly/Reuters
INTENST: Miranda Kerr beskriverer fødselen som en intens smerte. Foto: Andrew Kelly/Reuters Vis mer

Men selv sier hun at hun var avslappet i forhold til sin egen kropp både før og etter fødselen.

- Jeg har så mye mer jeg vil gjøre ved siden av å jobbe som modell. Jeg kan leve med at kroppen min er ute av form så lenge jeg har en frisk og sunn sønn. Det er verdt det.

Bruker sjeldent barnepasser
Til InStyle forteller hun også at Orlando Bloom er en fantastisk pappa, og at paret deler foreldrerollen likt mellom seg.

- Når jeg ikke jobber har vi heller ingen barnepasser. Noen netter har vi en dame som hjelper til, men Flynn sover bedre nå, så det er ikke nødvendig særlig ofte. Og om jeg må hoppe på et fly for en arbeidsdag, pumper jeg melk og setter den i kjøleskapet for Orlando, avslører hun.

Kerr og Hollywood-kjekkasen Orlando Bloom (34) har vært sammen siden 2007, og giftet seg i en hemmelig seremoni i fjor sommer.

MODELL: Den australske modellen er godt kjent som en av modellene til undertøysmerket Victoria's Secret. Foto: Timothy A. Clary/AFP Photo
MODELL: Den australske modellen er godt kjent som en av modellene til undertøysmerket Victoria's Secret. Foto: Timothy A. Clary/AFP Photo Vis mer