Cynthia Nixon:

- Jeg trodde «Sex og singelliv» handlet om sterke, selvstendige kvinner

Det var spesielt én scene fra «Sex og singelliv»-filmen som fikk skuespillerstjerna til å endre syn på serien hun så lenge hadde vært en del av.

SKUFFET: Cynthia Nixon, som spilte Miranda Hobbes, forteller at hun ble skuffet av «Sex og Singelliv»-filmen. Her ser vi «Sex og Singelliv»-skuespillerne på lanseringen av en tidligere kinofilm. Fra venstre Sarah Jessica Parker, Kristin Davis, Cynthia Nixon og Kim Cattrall. Foto: NTB Scanpix.
SKUFFET: Cynthia Nixon, som spilte Miranda Hobbes, forteller at hun ble skuffet av «Sex og Singelliv»-filmen. Her ser vi «Sex og Singelliv»-skuespillerne på lanseringen av en tidligere kinofilm. Fra venstre Sarah Jessica Parker, Kristin Davis, Cynthia Nixon og Kim Cattrall. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Da det ble kjent at det skulle lages film av seriesuksessen «Sex og singelliv», som herjet på TV-en fra 1998 til 2004, var det flere fans som jublet.

Cynthia Nixon (51), som spilte Miranda Hobbes, ble imidlertid skuffet da hun oppdaget hvordan filmen ble - og det var spesielt én scene som fikk henne til å endre synet på hele serien hun i alle disse åra hadde vært en del av.

- For meg ble det et antiklimaks da jeg så scenen om Carrie som fikk sin rike, suksessfulle mann til å bygge et klesskap for henne. Jeg tenkte: Wow, det er virkelig ikke det man elsker ved denne serien, er det? For det var virkelig ikke det serien handlet om, uttalte hun til Wendy Williams Show, ifølge Independent.

- Forrådte serien

Nixon forteller videre at hun ble ganske skuffa. For henne handlet nemlig serien om styrking av kvinners posisjon, om kvinner som tok sine egne valg og om kvinner som sto opp for seg selv og andre kvinner.

51-åringen har imidlertid ikke vært alene om å føle at filmen ikke ble helt som forventet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer