Thomas Markle om Oprah Winfrey:

- Jeg tror hun bruker dem

Faren til hertuginne Meghan fyrer løs i «eksplosivt» intervju.

FÅR KRITIKK: Thomas Markle har lite til overs for intervjuet Oprah Winfrey gjorde med hertugparet Harry og Meghan. Foto: Harpo Productions / Joe Pugliese /Reuters/ NTB
FÅR KRITIKK: Thomas Markle har lite til overs for intervjuet Oprah Winfrey gjorde med hertugparet Harry og Meghan. Foto: Harpo Productions / Joe Pugliese /Reuters/ NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Verden var nok ikke helt forberedt på hva som ventet da talkshow-stjerna Oprah Winfrey (67) i mars satte seg ned med prins Harry (36) og hertuginne Meghan (39) i et intervju som sjokkerte mange.

Avsløringene kom nemlig som perler på ei snor fra hertugparet av Sussex, som for over ett år siden trakk seg fra sine kongelige plikter. Allerede i ukene før intervjuet ble sendt på tv, verserte det spekulasjoner om hva hertuginnen og hennes prins kom til å lette på sløret om.

Det endte i blant annet rasismeanklager, ellevilt mediekjør, selvmordstanker og den påståtte isfronten med hertuginne Kate (39).

- Hun bruker dem

I et stort og «eksplosivt» intervju i «60 minutes Australia» langer nå Meghans far, Thomas Markle (76), ut mot den 67 år gamle talkshowdronninga.

I intervjuet beskylder han Winfrey for å «bruke» paret til å fremme sin egen karriere, og at hun utnyttet prins Harry på et tidspunkt der han var «svekket».

- Jeg tror Oprah Winfrey lurer Harry og Meghan. Jeg tror hun bruker dem for å bygge nettverk og for å fremme sin karriere. Jeg mener at hun utnytter en svekket mann og får ham til å si ting som aldri burde blitt sagt på tv, sier han i intervjuet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer