Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom:

- Jeg tror hun vet at vennskap varer lenger enn det å være kjærester

Petter Pilgaard ville ha valgt Lothepus framfor Vendela.

GODE VENNER Leif Einar Lothe, Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom ble gode venner da de var deltakere i «Farmen kjendis». Foto:  Lars Eivind Bones / Dagbladet
GODE VENNER Leif Einar Lothe, Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom ble gode venner da de var deltakere i «Farmen kjendis». Foto:  Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ROCKEFELLER (Dagbladet): Lørdag spilte Leif Einar Lothe (47), bedre kjent som Lothepus, og bandet hans for første gang på Østlandet.

Og sammen med bandet sitt hadde han med seg ingen ringere enn selveste «Farmen kjendis»-gjengen, som både kor og support, opp på scenen på Rockefeller i Oslo.

Blant dem var både Vendela Kirsebom (50) og Petter Pilgaard (37). I april poserte duoen på Se og hørs forside med overskriften «veldig forelsket».

Men til Dagbladet kunne Pilgaard understreke at om valget hadde vært mellom hans nye bestekompis, Lothepus eller Vendela Kirsebom, hadde valget vært enkelt.

- Bro's before hoes, sånn er det alltid, sa han lattermildt til Dagbladet og la til:

- Jeg tror hun vet at vennskap varer lenger enn det å være kjærester og ekteskap.

Benekter PR-stunt

Flere har spekulert i at den romantiske forsiden med Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom kun har vært et PR-stunt, men det kan imidlertid Pilgaard avkrefte.

- Vi var sammen på «Farmen» i seks uker, og da får man et sånn unikt forhold. Alle er så avhengige av hverandre for å få de ukesoppdragene i boks. Vi må hele tiden samarbeide og sånne ting, så vennskapet er kjempeekte det, sa Pilgaard.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer