Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom:

- Jeg tror hun vet at vennskap varer lenger enn det å være kjærester

Petter Pilgaard ville ha valgt Lothepus framfor Vendela.

GODE VENNER Leif Einar Lothe, Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom ble gode venner da de var deltakere i «Farmen kjendis». Foto:  Lars Eivind Bones / Dagbladet
GODE VENNER Leif Einar Lothe, Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom ble gode venner da de var deltakere i «Farmen kjendis». Foto:  Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

ROCKEFELLER (Dagbladet): Lørdag spilte Leif Einar Lothe (47), bedre kjent som Lothepus, og bandet hans for første gang på Østlandet.

Og sammen med bandet sitt hadde han med seg ingen ringere enn selveste «Farmen kjendis»-gjengen, som både kor og support, opp på scenen på Rockefeller i Oslo.

Blant dem var både Vendela Kirsebom (50) og Petter Pilgaard (37). I april poserte duoen på Se og hørs forside med overskriften «veldig forelsket».

Men til Dagbladet kunne Pilgaard understreke at om valget hadde vært mellom hans nye bestekompis, Lothepus eller Vendela Kirsebom, hadde valget vært enkelt.

- Bro's before hoes, sånn er det alltid, sa han lattermildt til Dagbladet og la til:

- Jeg tror hun vet at vennskap varer lenger enn det å være kjærester og ekteskap.

VISTE STØTTE: Petter Pilgaard, Tore Petterson, Vendela Kirsebom, Ingeborg Myhre og Linni Meister stilte alle opp for å delta under konserten til Lothepus (i front) i Oslo. Foto: Tor Lindseth
VISTE STØTTE: Petter Pilgaard, Tore Petterson, Vendela Kirsebom, Ingeborg Myhre og Linni Meister stilte alle opp for å delta under konserten til Lothepus (i front) i Oslo. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Benekter PR-stunt

Flere har spekulert i at den romantiske forsiden med Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom kun har vært et PR-stunt, men det kan imidlertid Pilgaard avkrefte.

- Vi var sammen på «Farmen» i seks uker, og da får man et sånn unikt forhold. Alle er så avhengige av hverandre for å få de ukesoppdragene i boks. Vi må hele tiden samarbeide og sånne ting, så vennskapet er kjempeekte det, sa Pilgaard.

- Er det ikke ganske romantisk at folk er gode venner da? Det er jo en hyggelig greie i seg selv det, la han til.

- Vi er veldig glad i hverandre

Etter den nevnte forsiden med Kirsebom og Pilgaard, har den tidligere modellen blitt nedringt av ulike medier.

Selv hevder hun at hun har fått tusenvis av henvendelser.

- Jeg pleier å svare at de må lese hele artikkelen og ikke bare se på bildene. Jeg tror mange bare har sett forsiden og kun bilder, sa Kirsebom til Dagbladet.

Imidlertid forklarte hun at de er utrolig gode venner og veldig glad i hverandre.

Men på spørsmål om det stemmer at hun er i et forhold med den 13 år yngre Petter Pilgaard, ble imidlertid Kirsebom stille:

- Det kommer ikke til å komme noen avsløringer på det i kveld, sa hun og la til at det ikke bare er PR.

Hittil har verken Petter Pilgaard eller Vendela Kirsebom bekreftet romanseryktene.

VENNSKAP: Petter Pilgaard og Leif-Einar Lothe viste å sette pris på vennskapet sitt da de ankom årets finalefest for Farmen Kjendis 2017. Video: Christian Roth Christensen / Reporter: Henriette Eilertsen Vis mer