Tone Damli:

- Jeg unner ingen å ha kjærlighetssorg

«Love Island»-programlederen fant en egen metode for å lege sitt knuste hjerte.

FANT LYKKEN: I dag er artisten og programleder Tone Damli i et lykkelig forhold med samboeren Markus Foss. Før hun møtte han gikk hun gjennom et tøft brudd. Foto: NTB scanpix
FANT LYKKEN: I dag er artisten og programleder Tone Damli i et lykkelig forhold med samboeren Markus Foss. Før hun møtte han gikk hun gjennom et tøft brudd. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er fem år siden artist og programleder Tone Damli (30) fant lykken med bærumsmannen Markus Foss (35).

I dag er de samboere og har dattera Billie (4) sammen, og lever et tilsynelatende lykkelig familieliv.

For tida er Tone bosatt i Las Palmas i forbindelse med programlederjobben i «Love Island», der deltakerne er med for å jakte på den store kjærligheten.

Når fokuset i programinnholdet bygger på følelser og romantikk, er det ikke til å stikke under stol at det også kan ende opp med tårer og knuste hjerter.

Dette er noe programlederen gruer seg til å muligens bli vitne til utover i programmet. Selv veit hun nemlig godt hvordan det er å ha kjærlighetssorg.

- Det er jo det verste som finnes. Det er bare utrolig trist. Jeg har hatt kjærlighetssorg flere ganger, og det er en helt forferdelig grusom følelse. Jeg tror det føles like ille når man er tolv år som når man er 30 år. Følelsen er like reel og vond uansett alder. Jeg unner ingen å ha kjærlighetssorg, sier hun åpenhjertig til Dagbladet.

Dyrker sorgen

Før Damli falt hodestups for Markus Foss, var 30-åringen i et svært profilert forhold med den norske skuespilleren Aksel Hennie (42).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer