Andreas Ygre Wiig:

- Jeg unner ingen den smerten jeg følte

«Mesternes mester»-Andreas ble sengeliggende i fire uker.

SMERTER: Tidligere snowboardkjører Andreas Ygre Wiig har slitt med fysiske utfordringer etter «Mesternes mester». Foto: NTB scanpix
SMERTER: Tidligere snowboardkjører Andreas Ygre Wiig har slitt med fysiske utfordringer etter «Mesternes mester». Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det hersker ingen tvil om at livet som toppidrettsutøver har sine konsekvenser for kroppen. Tidligere snowboardproff Andreas Ygre Wiig (37), som nylig var å se i «Mesternes mester» på NRK, vet godt hvordan det er å kjøre kroppen sin til det ekstreme.

Gjennom karrieren har han fått en rekke skader. Under tv-innspillingen i Portugal, gikk det også hardt for seg. Det fikk konsekvenser etter at han kom hjem til Norge.

To uker etter at 37-åringen forlot konkurransen, fikk han prolaps nederst i korsryggen.

- Jeg har slitt en del i etterkant. Smerten fikk fra ryggen og ned gjennom isjiasnerven i beinet. Det var ekstremt vondt. Jeg unner ingen den smerten jeg følte, sier Ygre Wiig til Se og Hør.

Tvunget til å hvile

Skaden kom som et resultat av fysisk utmattende oppgaver i «Mesternes mester» der han røk ut rett før semifinalen. I fire uker måtte 37-åringen ligge rett ut, og de intense smertene stoppet ham fra å trene på fire måneder.

- Det er det lengste jeg er gått uten trening siden jeg var liten, forteller atleten.

Mens den tidligere snowboardkjøreren lå skadet på sofaen, ble det ekstra hektiske dager for modell-kjæresten Hannah Sophie Sæthre-Schanz (27), som måtte passe på sønnen Leo (1 år).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer