Selena Gomez:

- Jeg var et offer

Artisten har klare meninger om forholdet til Justin Bieber.

TURBULENT: Selena Gomez og Justin Bieber hadde et av-og-på-forhold i flere år før de avsluttet relasjonen for godt i 2018. Foto: NTB scanpix
TURBULENT: Selena Gomez og Justin Bieber hadde et av-og-på-forhold i flere år før de avsluttet relasjonen for godt i 2018. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Artistene Justin Bieber (25) og Selena Gomez (27) begynte å date allerede i 2011, og holdt det gående i hele sju år. Duoen hadde derimot en rekke brudd i løpet av åra, før forholdet endte for godt i mars 2018.

Bare to måneder etter bruddet med Gomez, ble Bieber gjenforent med modellen Hailey Bieber (23), som han giftet seg med samme år.

Nylig ga Gomez ut singelen «Lose You To Love Me», og det ble tidlig spekulert i om låten omhandler det turbulente forholdet til den kanadiske artisten, noe hun nå bekrefter - samtidig som hun letter på sløret om hvordan forholdet var.

Følte seg misbrukt

Da Gomez gjestet «The Tonight Show With Jimmy Fallon» tidligere denne måneden, fortalte hun at det var nødvendig å dele låta med omverdenen.

- Det kom til et punkt hvor så mange ting ble sagt på mine vegne, og jeg fant ut at jeg beskyttet folk som ikke beskyttet meg. Men jeg har rett til å fortelle min del av historien. Jeg følte det var frigjørende, sier hun, ifølge E! News.

I et nylig intervju med NPRs Weekend Edition Sunday, gjengitt av ET Online, snakker Gomez ut om meningen bak låta og den nakne sårbarheten den bærer. Hun innrømmer så overfor radioverten at låta omhandler Justin Bieber.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer