Adele:

- Jeg var flau

Artisten letter på sløret hva som egentlig foregikk da hun måtte avlyse Las Vegas-konsertene.

VAR KNUST: Adele var oppløst i tårer da hun avlyste konserter. Nå åpner hun opp om det som skjedde. Foto: Niklas Hallén / AFP / NTB
VAR KNUST: Adele var oppløst i tårer da hun avlyste konserter. Nå åpner hun opp om det som skjedde. Foto: Niklas Hallén / AFP / NTB Vis mer
Publisert

I januar var det en gråtkvalt Adele (34) som møtte fansen via et videoinnlegg på Instagram.

Der delte hun den tunge beskjeden om at hun så seg nødt til å avlyse planlagte konserter i Las Vegas.

- Hei. Hør her. Jeg er så lei meg, men showet mitt er ikke klart. Vi har prøvd absolutt alt vi kan for å få det ferdig, i tide, og for at det skal være bra nok for dere, men vi har blitt helt ødelagte av leverings-forsinkelser og covid, forklarte Adele den gangen.

Avlyste gråtkvalt

Hun meldte også om at halve teamet hadde blitt smittet av covid og var syke.

SØNDERKNUST: Adele delte tung beskjed på sin Instagram. Video: Instagram Vis mer

- Det har vært umulig å ferdigstille showet, og jeg kan ikke gi dere det jeg har akkurat nå, sa popstjerna med tårer i øynene.

Artisten sa også at hun og teamet hadde vært våkne i 30 timer for å prøve å finne ut av det, men at de hadde gått tom for tid. Gråtkvalt ba hun om unnskyldning.

- Det verste øyeblikket

I et nytt intervju åpner stjerna opp om det som egentlig skjedde.

- Det var det verste øyeblikket i min karriere, uten tvil, sier hun til Elle.

- Jeg gledet meg så til disse showene. Det var ødeleggende.

Videre forteller sangfuglen at showet på det tidspunktet ikke var på nivå med det hun ønsket å gi fansen. I intervjuet går hun dypere inn på hva problemene gikk ut på.

OVERRASKER: Her overrasker superstjerna Adele fansen. Video: James Mason Fox. Vis mer

- Det var bare ingen sjel i det. Sceneoppsettet var ikke riktig, det var langt unna meg og bandet mitt, det manglet intimitet. Og kanskje jeg prøvde for hardt å gi det de tingene i et så kontrollert miljø.

- Jeg var flau

Adele forteller også at det å utsette konsertene gjorde at hun kjente på et vidt spekter av følelser, men at hun samtidig merket at avgjørelsen var hjelpsom.

- De første månedene var skikkelig, skikkelig vanskelige. Jeg var flau, men det gjorde faktisk at selvtilliten i meg vokste, fordi det var en veldig modig ting å gjøre og jeg tror ikke mange ville ha gjort det jeg gjorde. Jeg er veldig stolt av meg selv for at jeg sto ved mine artistiske behov.

Sangeren Adele holdt sin første konsert i hjemlandet på fem år. Superstjernen hylles da hun avverget de som kunne vært en farlig situasjon blant noen av publikummerne. Video: Twitter/@Kieran_sw Vis mer

I november er tida endelig inne for at Adele skal gi fansen de store konsertene i Las Vegas, og i det nye intervjuet forteller artisten at hun i showene skal fortelle historien om begynnelsen av karrieren og helt fram til nå.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer