Joe Exotic:

- Jeg var for homo

«Tiger King»-stjerna klar i sin tale til Donald Trump etter at han ikke fikk benådning.

BENÅDELSE: Joe Exotic var så skråsikker på å bli benådet av Trump at han bestilte en limousin utenfor fengselet han sitter i - det endte ikke som planlagt. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

De siste dagene har det blitt skrevet mye om «Tiger King»-stjerna Joe Exotic (57), som for tida sitter fengslet og soner en dom på 22 år i et fengsel i Fort Worth i Texas. Exotic ble i 2019 dømt for å ha forsøkt å ansette en leiemorder for å ta livet av erkerivalen Carol Baskin (59)

Tidligere denne uka gikk hans juridiske team med Eric Love i spissen, ut og sa at de var overbeviste om at tidligere president Donald Trump (74) kom til å benåde «Tiger King»-stjerna.

De hadde allerede planen klar for hvordan Exotic skulle tilbringe sine første timer i frihet, blant annet i form av en hårklipp. De hadde også leid både helikopter og limousin til å frakte Exotic rundt.

Som de fleste har fått med seg ble ikke dette tilfellet, og Exotic blir derfor sittende igjen bak murene.

Skuffet

Etter at det ble kjent at Exotic ikke fikk benådning uttalte Eric Love at de var svært skuffet.

Love påpekte imidlertid at de ikke har noen planer om å gi opp, og forklarte at de hadde brukt to timer i telefon med Exotic for å snakke om andre muligheter.

I et innlegg på Twitter og Instagram bryter Exotic tausheten og han legger ikke skjul på sin skuffelse over Trump.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.