Joe Exotic:

- Jeg var for homo

«Tiger King»-stjerna klar i sin tale til Donald Trump etter at han ikke fikk benådning.

BENÅDELSE: Joe Exotic var så skråsikker på å bli benådet av Trump at han bestilte en limousin utenfor fengselet han sitter i - det endte ikke som planlagt. Vis mer
Publisert

De siste dagene har det blitt skrevet mye om «Tiger King»-stjerna Joe Exotic (57), som for tida sitter fengslet og soner en dom på 22 år i et fengsel i Fort Worth i Texas. Exotic ble i 2019 dømt for å ha forsøkt å ansette en leiemorder for å ta livet av erkerivalen Carol Baskin (59)

Tidligere denne uka gikk hans juridiske team med Eric Love i spissen, ut og sa at de var overbeviste om at tidligere president Donald Trump (74) kom til å benåde «Tiger King»-stjerna.

De hadde allerede planen klar for hvordan Exotic skulle tilbringe sine første timer i frihet, blant annet i form av en hårklipp. De hadde også leid både helikopter og limousin til å frakte Exotic rundt.

Som de fleste har fått med seg ble ikke dette tilfellet, og Exotic blir derfor sittende igjen bak murene.

LØGN: Dagbladet har intervjuet Tiger King-karakter Doc Antle. Bilder fra Netflix og Scanpix Vis mer

Skuffet

Etter at det ble kjent at Exotic ikke fikk benådning uttalte Eric Love at de var svært skuffet.

Love påpekte imidlertid at de ikke har noen planer om å gi opp, og forklarte at de hadde brukt to timer i telefon med Exotic for å snakke om andre muligheter.

I et innlegg på Twitter og Instagram bryter Exotic tausheten og han legger ikke skjul på sin skuffelse over Trump.

Det melder flere medier, deriblant The Independent.

«Jeg var for homo til å fortjene en benådning av Trump. Jeg betydde bare noe for Donald Trump Jr. da han trengte å lage en kommentar om meg for å puste liv i sine sosiale medier», skriver han.

«Var vi alle dumme nok til å tro at han faktisk sto for rettferdighet? Hans korrupte venner kommer alltid først», fortsatte han.

Joe Exotic, hvis egentlige navn er Joseph Allen Maldonado-Passage, ble verdenskjent nærmest over natta da han dukket opp i Netflix-dokumentaren «Tiger King» i fjor.

Som nevnt sitter han fengslet, men tida i fengselet har ikke vært lett for «Tiger King»-stjerna. Det kom blant annet fram i juni fjor hvor det dukket opp et brev fra fengselet som fikk stor oppmerksomhet.

LURT: Selv om mange har prøvd å få «Tiger King»s Carole Baskin i tale, er det ingen som har klart det ennå. Nå har derimot to Youtube-prankere fått til nettopp det, og det på en litt uvanlig måte. Video: Youtube/Josh Pieters & Archie Manners / Rød Løper Vis mer

Tryglet

I brevet tryglet Exotic trekløveret Donald Trump, realitystjerne Kim Kardashian og artist Cardi B om hjelp til å komme seg ut fra bak murene.

«Pandemien er over, og nå ber jeg dere spørre president Trump om å holde sitt ord om å se nærmere på å gjøre galt til rett og gi meg et mirakel. Sjelen min er død, jeg sliter hver dag med å holde fast i det lille håpet jeg kan finne, de holder meg innelåst 24 timer i døgnet uten telefon, e-post eller kiosk, og dere vil aldri forstå den mentale mishandlingen dette gjør med en person», skrev han i brevet, som ble publisert av kjendisnettstedet TMZ.

«Cardi B og Kim K - vær så snill damer, jeg har ikke gjort noe galt, bortsett fra å oppføre meg som en tulling for å beskytte dyrehagen min fra brannstiftelse og folk som vil såre dyrene mine», tryglet han videre.

REKLAMEFILM: «Tiger King»-stjerna Carole Baskin sin ektemann Don Lewis forsvant på mystisk vis på 90-tallet. Familien hans har ikke gitt opp håpet om å finne ham. Video: Law Offices of Phillips & Hunt Vis mer

Brevet kom etter at Exotic de siste månedene hadde vært på isolat som følge av coronapandemien, og flere ganger ga han uttrykk for at det ikke gikk så bra. I brevet kom han også med en ganske dyster påstand om sin egen framtid.

«Som mange vet ble jeg født med immunsvikt og hemoglobinanemi (mangel på røde blodceller journ.anm.), og trenger blodtilførsel hver fjerde uke. Jeg har ikke hatt én siden slutten av januar, jeg mister vekt, sår vil ikke lege, jeg kommer til å være død om to-tre måneder, det er som om jeg har fått en dødsdom», skrev han.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer