- Jeg var forberedt på at det kom til å slukne veldig

«The Voice»-vinneren om tomhetsfølelsen.

(Dagbladet): Han var den store favoritten, og endte til slutt opp med å få seierskonfettien drysset over seg i «The Voice»-finalen.

Tre og en halv måned har gått siden tomrefjordingen Knut Marius Djupvik (25) vant «The Voice». Nå kan han stikke av med enda en pris - nemlig Gullruten.

Da nominasjonene ble offentliggjort i dag, ble det kjent at TV 2s «The Voice» er nominert i kategorien «beste underholdningsprogram».

- Det føles veldig, veldig godt. Jeg føler at jeg er her som en representant for ekstremt mange gode deltakere som var med på å skape den kunstneriske biten, og all ære til Nordisk film som gjorde en helt fantastisk jobb. Jeg unner alle denne nominasjonen, sier Djupvik til Dagbladet.

- Tomhetsfølelse Til tross for at han fortsatt har en god del musikkrelatert arbeid å henge fingrene i, er dagene langt ifra like hektisk som de var i fjor høst, da «The Voice»-sirkuset herjet.

Nå sitter han igjen med en følese av tomhet.

 - Det er klart det blir en tomhetsfølelse. Det jeg savna mest, var muligheten til å opptre framfor så mange folk en fredag. Bare den luksusen det er satt jeg kanskje ikke nok pris på den gangen, sier Djupvik og legger til:

- Jeg var forberedt på at det kom til å slukne veldig, og at det ville bli en periode der en måtte se hvor en var og hvor en ville. Det er en stor, stor overgang, og en tid jeg aldri vil glemme, og som jeg selvfølgeig savner.

Etter at han sang seg til den store platekontrakten, og hadde fått seierssmasket av kjæresten, stilnet det fra Djupviks kant.

Jobber med plate Men 25-åringen bedyrer overfor Dagbladet at han på ingen måte har lagt artistdrømmen på hylla. Tvert imot:

- Det er en veldig spennende tid. Det blir skrevet musikk, og vi planlegger innspilling og veien videre. Det er bare om å gjøre å gi ut et produkt jeg står 100 prosent inne for, som jeg kan slå i bordet med. Så håper jeg det blir satt pris på. Det har vært en kreativ skriveprosess nå, sier han.

- Når kan vi vente oss plate?

- Det er farlig å si, men forhåpentligvis innen ganske kort tid, sier han lurt.