Ulrikke Brandstorp:

- Jeg var litt bekymret

Ulrikke Brandstorp spiller Sophie i den nye «Mamma Mia!»-oppsetningen, og forteller at det blir «mye klinings» på scenen. Dette sier kjæresten.

GLADJENTE: Blant 150 søkere var det Ulrikke Brandstorp som landet rollen som Sophie Sheridan i den nye «Mamma Mia!»-oppsetningen. Foto: Thomas Andersen / TV 2
GLADJENTE: Blant 150 søkere var det Ulrikke Brandstorp som landet rollen som Sophie Sheridan i den nye «Mamma Mia!»-oppsetningen. Foto: Thomas Andersen / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Sarpsborg-jenta Ulrikke Brandstorp (26) har de siste åra for alvor blitt et kjent fjes blant det norske folk. Hun gikk til topps i Melodi Grand Prix i fjor med låta «Attention», og seinere samme år vant hun NRK-suksessen «Maskorama».

Denne våren kunne vi følge henne krige seg gjennom tøffe utfordringer i «Kompani Lauritzen», og nå er hun aktuell i rollen som Sophie Sheridan i «Mamma Mia!».

- En ære

- Herregud, vi skal på date! utbryter Brandstorp, og ser på kjæresten Oskar Nordberg (27).

Artisten har tatt med seg kjæresten på premierefesten til «Ikke lov å le på hytta», som fant sted torsdag kveld. 26-åringen er mildt sagt en travel kvinne om dagen, men har klart å karre til seg litt fritid denne høstkvelden.

- Det er sjukt uvant å ha fri på en torsdag, men jeg koser meg veldig og nyter livet. Det er så stas å få spille for folk. Jeg er rett og slett lykkelig, forteller Brandstorp til Dagbladet.

Hun forklarer videre at det blir lite tid hjemme om dagen, men at hun trives med å ha mye å gjøre. Og med hovedrollen i «Mamma Mia!» går naturligvis mesteparten av tida med til forestillinger og forberedelser. Men Sarpsborg-jenta klager ikke:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer