Vixen:

- Jeg var litt dum

Influensere flokket til fest.

PÅ INFLUENSERFEST: Leah Isadora Behn er blant influenserne som har tatt turen til Pakkhuset i Oslo. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
PÅ INFLUENSERFEST: Leah Isadora Behn er blant influenserne som har tatt turen til Pakkhuset i Oslo. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

PAKKHUSET / OSLO (Dagbladet): Torsdag er det duket for sommerfest, når Vixen inviterer til både rød løper på Pakkhuset i Oslo.

Dit har flere av landets - tilsynelatende festklare - influensere og kjendiser tatt turen, deriblant Emilie Voe Nereng (26), Noah Vasstrand og Fetisha Williams.

Stengte ned lekeland

Også Leah Isadora Behn hadde tatt turen til Pakkhuset. Hun kan fortelle at hun gleder seg stort til kvelden.

- Det går veldig bra med meg. Jeg er klar for kvelden, ler hun.

- Du har jo blitt stor på TikTok, hvordan synes du det er?

- Det går jo veldig bra. Det er koselig, og det er jo det jeg liker å gjøre.

I en TikTok-video denne uka delte Leah Isadora ærlig om flere hendelser i oppveksten, deriblant om da hun som barn skulle skli i på et lekeland. Hendelsen resulterte i at lekelandet stengte ned sklia.

- Det var bare i førsteklasse så var jeg litt dum og skulle skli ned trappene på en sklie. Da brakk jeg armen. Jeg vet egentlig ikke om det var det som gjorde at de stengte den, men … smiler hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer