Sandra Bullock:

- Jeg var redd for Harvey

Sandra Bullock åpner opp om Harvey Weinstein og ringvirkningene av metoo-kampanjen.

ÅPENHJERTIG: Sandra Bullock forteller åpenhjertig om hennes erfaringer fra bransjen. Her fra premieren til den nye filmen hun spiller i, Ocean's 8. Foto: NTB Scanpix
ÅPENHJERTIG: Sandra Bullock forteller åpenhjertig om hennes erfaringer fra bransjen. Her fra premieren til den nye filmen hun spiller i, Ocean's 8. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Siden trakasseringsanklagene mot filmmogulen Harvey Weinstein tok verden med storm i fjor høst, har en rekke filmstjerner fortalt om sine opplevelser med seksuell trakassering i bransjen. Men superstjerna Sandra Bullock har forholdt seg stille - helt til nå.

Det er i et intervju med The Times at skuespilleren, som blant annet vant en Oscar for sin rolle i filmen The Blind Side, tar bladet fra munnen.

- Redd

- Jeg hadde hørt historier om Harvey, og var redd for ham, sier hun i intervjuet.

Bullock har imidlertid aldri jobbet med Weinstein selv, og forteller at hun hørte historier om skuespillere i bransjen som fikk roller mot sex - og ble forbannet da hun forsto at det ikke var slik det egentlig foregikk.

- Jeg fikk bare høre det Harvey ville at folk skulle høre, og det gjorde meg forbannet. Folk kunne si ting som: «Du vet vel hvordan hun fikk rollen? Hun hadde sex med Harvey». Seinere forsto jeg at kvinner ble brutalt angrepet - de lå ikke med Harvey, det var han som ville ha folk til å tro det, sier hun åpenhjertig.

Så en endring

Videre forteller Bullock at da metoo-ballen begynte å rulle, så ble hun først virkelig glad, før hun seinere ble redd for at det skulle slå tilbake på varslerne. Hun merket også en endring blant sine mannlige kolleger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer