Jamina og Stian Blipp:

- Jeg var så kvalm

Ferieturen til Gran Canaria gikk ikke helt som planlagt for familien Blipp.

SYKDOM: Ferieturen til Gran Canaria ble ikke som forventet for familien. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
SYKDOM: Ferieturen til Gran Canaria ble ikke som forventet for familien. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det var i forrige uke at programleder og komiker Stian Blipp (32) og kona Jamina Blipp (33) vendte snuta mot sørligere strøk, sammen med dattera Noelle (3) og deres fem måneder gamle sønn Bowie.

Ferieturen gikk til den spanske øya Gran Canaria, og med seg hadde de også tidligere skiskytter Emil Hegle Svendsen (36), Samantha Skogrand (32) og barna deres.

I torsdagens episode av podkasten «BabyBoom» - podkasten til Samantha og Jamina - kom det imidlertid fram at turen gikk alt annet enn etter planen.

Når det først skal ferieres i varmere strøk med sol og palmer, er det ingen tvil om at formen helst skulle vært på topp. Slik ble det altså ikke for familien Blipp.

Det forteller Jamina og Samantha nærmere om i podkastepisoden.

Førstnevnte innrømmer at hun hadde gledet seg veldig til turen, men det tok ikke lang tid før det tok en helomvending for familien.

Familien hadde rukket å være på øya i en hel dag. De spiste på hotellet og dro tilbake til rommet om kvelden, da var alt helt fint. Men kort tid etter kjente hun at hun begynte å få vondt i magen. Det viste seg at hun hadde fått omgangssyke.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer