Elin Tvedt:

- Jeg var sjokkskadd

«Farmen kjendis»-deltakeren forklarer bakgrunnen for at hun så langt har fått svært lite TV-tid.

UFORBEREDT: Elin Tvedt ble overrasket over at flere involverte seg i drama inne på gården. Selv valgte hun å trekke seg litt unna. Foto: Anton Soggiu / Strix / TV 2
UFORBEREDT: Elin Tvedt ble overrasket over at flere involverte seg i drama inne på gården. Selv valgte hun å trekke seg litt unna. Foto: Anton Soggiu / Strix / TV 2 Vis mer
Publisert

«Farmen kjendis» var tilbake med et smell på TV-skjermen forrige uke, der deltaker Lina Adampour (36) til slutt trakk seg etter en voldsom krangel og påstander, om at kleskonge Ørnulf Høyer (60) underveis skal ha brukt ordet «pakkis», som hun mente å ha overhørt.

Det var flere som var involvert i stormen som raste inne på gården på det tidspunktet. En av dem som imidlertid stort sett har holdt seg i bakgrunnen er TV-profil, programleder og tidligere væranker Elin Tvedt (49).

KASTER KLÆRNE: De andre deltakerne reagerer når Ørnulf Høyer kaster klærne for en vask i nærheten av dem på «Farmen kjendis». Video: TV 2 / Rød Løper. Reporter: Klaus Fjellro. Klipp & Manus: Klaus Fjellro. Vis mer

Holdt seg unna drama

Mange har kanskje stusset over hvor lite involvert Tvedt har vært så langt i det som har blitt vist på skjermen. Selv er hun også enig i at hun har fått svært lite TV-tid så langt.

Men det er ikke så rart, mener hun.

- Jeg skulle gjerne ønske at de hadde vist mer av hvor mye jeg jobbet, jeg har jo faktisk en stemme og kan prate, sier hun og ler overfor Dagbladet.

- Men jeg er jo filmet like mye som de andre, så det handler nok litt om tilfeldigheter også.

SMILTE BREDT: En blid og fornøyd Elin Tvedt poserer sammen med programleder Tiril Sjåstad Christiansen. Foto: TV 2
SMILTE BREDT: En blid og fornøyd Elin Tvedt poserer sammen med programleder Tiril Sjåstad Christiansen. Foto: TV 2 Vis mer

- Men hvorfor blir det sånn tror du?

- Et poeng er nok at jeg var litt «sjokkskadd» i starten der inne, over hvor mye folk bød på seg selv, hvor stor plass de tok. Jeg vet hva som skal til for å få TV-tid, men jeg ville ikke hive meg inn i alt mulig drama for å komme på TV.

Hun fortsetter:

- Og så visste jeg at dette er noe barna mine skulle se på etter hvert. Det var noen som overrasket meg litt, sier hun med et smil.

- Nei flere ganger

Tvedt understreker at lite TV-tid ikke plager henne nevneverdig, men at hun gjerne skulle latt seerne få et bedre innblikk i all jobben som ble lagt ned, spesielt denne uka, da hun hadde ansvaret for all osten deltakerne skulle å lage.

- Men nei, det plager meg ikke, for jeg blir jo framstilt bra. Men jeg hadde faktisk venner der inne, selv om det ikke kommer så tydelig fram. Vi hadde det veldig fint sammen.

KOKER: Det tar ikke lang før deltakerne på «Farmen kjendis» hever stemmene sine, denne gangen Christopher Husby og Lina Adampour. Video: TV 2 / Rød Løper. Klipp: Celina Morken. Vis mer

Det er ikke ofte man har sett den nesten alltid blide 49-åringen delta i reality i denne skalaen.

- Jeg har aldri vært med på noe sånt, egentlig, der kamera følger deg hele veien. Jeg har sagt nei til det meste.

- Barna var positive

- Hvorfor ble det «ja» på deg nå?

- Det passet bra sånn timingmessig. Det er ikke alltid like lett bare å stikke av potensielt sett så lenge. Nå passet det veldig godt med tanke på studier og slikt. I tillegg har barna mine blitt større, og var positive til at jeg skulle reise, mener TV-profilen, som har to barn på henholdsvis 11 og 14 år.

SNAKKER IKKE: Lina Adampour valgte å trekke seg fra «Farmen Kjendis» etter kommentarer og vitser fra Ørnulf Høyer. I søndagens episode må storbonden svare for seg. Video: Rød Løper/ TV 2 Vis mer

Hun bedyrer at hun er mer vant til å være på andre siden av kamera, og at den siden av det var uvant til å begynne med.

- Det tok et par dager før jeg ble vant til det. Jeg har jo ledet «71 grader nord», men det er litt annerledes, for som programleder vet man jo hva som skal skje. Denne gangen hadde jeg i et par dager en tendens til å stille meg bak kamera, og be produksjonen gå bort der det skjedde noe. Men etter et par dager var det snudd, forteller hun og ler.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer